Masáže – máte svého osobního maséra? My už ano.

21.07.2009 23:21

Jak jsme již avizovali, objednali jsme se u známého maséra Mgr. Jaroslava Němečka, který v Praze na Floře poskytuje prakticky všechny druhy masáží.

Masáže – máte svého osobního maséra? My už ano.

Zprávu o našich dojmech a pocitech  jsme napřed s nadšením chtěli napsat hned po absolvování masáže, ale rozhodli jsme se přece jen pár dnů počkat, zda se v těle neozvou nějaké méně příjemné „dozvuky" .

Nic podobného se však nestalo, cítíme se stále báječně a tak se s námi vypravte na krátkou návštěvu. Mgr. Němeček je masér a fyzioterapeut, absolvent FTVS UK Praha a SZŠ obor rehabilitace s dlouholetou praxí ve zdravotnictví a se zahraničními zkušenostmi.

Objednat se můžete na masáže bioenergetické, klasické, sportovní, léčebné, rela­xační i zdravotní. Nevěděli jsme, co zvolit, ale cítili jsme se ten den docela unaveni – znáte ten pocit, kdy vás jaksi bez důvodu nic netěší a všechno vás bolí? Při rozhovoru na počátku naší návštěvy jsme však měli dost času  masérovi vysvětlit naše problémy a po zvážení nám doporučil zkusit masáž relaxační společně s bioenergetickým působením.

A pak už jsme se nechali jen hýčkat, zkušené ruce neomylně vyhmátly místa, odkud se nepříjemné pocity či dokonce bolest šíří. Cítili jsme, jak se nám uvolňují svaly a současně mizí únava. Relaxační masáž se nám moc líbila a víme už i to, že bioenergetickou masáží lze nejen odstranit únavu, ale i léčit. Pokud potřebujete, Mgr. Němeček provádí i napravování a mobilizaci páteře a kloubů , rehabilitační masáže například po úrazech, poradí vám, jak cvičit i jak odvyknout negativním pohybovým návykům. Příjemná a účinná je také lymfodrenáž dolních končetin i reflexní terapie plosky nohy.

Při  loučení jsme zjistili, že je zde možné se i přihlásit na rekvalifikační masérský kurs. Absolvent obdrží certifikát, který opravňuje k vydání živnostenského listu. Ale o tom možná někdy příště. Rozhodně jsme odcházeli s rozhodnutím, že se svému tělu budeme více věnovat a masáže se stanou pravidelným bodem našeho programu.

www.sweb.cz/masaze.nemecek

Autor: Iva Kočová

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Mgr. Němeček je masér a fyzioterapeut, absolvent FTVS UK Praha a SZŠ


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 04.05.2024

Svátek má Květoslav

Citát pro dnešní den

Aby ses mohl poučit ze svých chyb, musíš si nejprve své chyby umět přiznat.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz