Masáže – máte svého osobního maséra? My už ano.

21.07.2009 23:21

Jak jsme již avizovali, objednali jsme se u známého maséra Mgr. Jaroslava Němečka, který v Praze na Floře poskytuje prakticky všechny druhy masáží.

Masáže – máte svého osobního maséra? My už ano.

Zprávu o našich dojmech a pocitech  jsme napřed s nadšením chtěli napsat hned po absolvování masáže, ale rozhodli jsme se přece jen pár dnů počkat, zda se v těle neozvou nějaké méně příjemné „dozvuky" .

Nic podobného se však nestalo, cítíme se stále báječně a tak se s námi vypravte na krátkou návštěvu. Mgr. Němeček je masér a fyzioterapeut, absolvent FTVS UK Praha a SZŠ obor rehabilitace s dlouholetou praxí ve zdravotnictví a se zahraničními zkušenostmi.

Objednat se můžete na masáže bioenergetické, klasické, sportovní, léčebné, rela­xační i zdravotní. Nevěděli jsme, co zvolit, ale cítili jsme se ten den docela unaveni – znáte ten pocit, kdy vás jaksi bez důvodu nic netěší a všechno vás bolí? Při rozhovoru na počátku naší návštěvy jsme však měli dost času  masérovi vysvětlit naše problémy a po zvážení nám doporučil zkusit masáž relaxační společně s bioenergetickým působením.

A pak už jsme se nechali jen hýčkat, zkušené ruce neomylně vyhmátly místa, odkud se nepříjemné pocity či dokonce bolest šíří. Cítili jsme, jak se nám uvolňují svaly a současně mizí únava. Relaxační masáž se nám moc líbila a víme už i to, že bioenergetickou masáží lze nejen odstranit únavu, ale i léčit. Pokud potřebujete, Mgr. Němeček provádí i napravování a mobilizaci páteře a kloubů , rehabilitační masáže například po úrazech, poradí vám, jak cvičit i jak odvyknout negativním pohybovým návykům. Příjemná a účinná je také lymfodrenáž dolních končetin i reflexní terapie plosky nohy.

Při  loučení jsme zjistili, že je zde možné se i přihlásit na rekvalifikační masérský kurs. Absolvent obdrží certifikát, který opravňuje k vydání živnostenského listu. Ale o tom možná někdy příště. Rozhodně jsme odcházeli s rozhodnutím, že se svému tělu budeme více věnovat a masáže se stanou pravidelným bodem našeho programu.

www.sweb.cz/masaze.nemecek

Autor: Iva Kočová

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Mgr. Němeček je masér a fyzioterapeut, absolvent FTVS UK Praha a SZŠ


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 23.04.2024

Svátek má Vojtěch

Citát pro dnešní den

Život je plný závazků a odpovědnosti, nejsou však důležitější než ty, které máme sami k sobě.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz