Oriflame - „Mládneme na počkání“, mimořádná prezentace 26.6.2010 v obchodním centru Park Hostivař

10.06.2010 00:47

Sobotní odpoledne v Parku Hostivař bude patřit dětem a jejich rodičům. O báječnou náladu a   zajímavý program se postarají partneři obchodního centra. S ojedinělou nabídkou přichází také společnost Oriflame. S blížícím se létem máte možnost využít bezplatného poradenského servisu v kosmetickém stánku, který bude pro vás připraven v prvním patře.

Oriflame - „ Mládneme na počkání “

Přijďte se seznámit s přírodní švédskou kosmetikou Oriflame.  Nabídneme vám možnost  nezávazného vyzkoušení kosmetických výrobků,  poradíme tipy a triky v líčení, seznámíme s novými  make- up trendy.  Připravili jsme pro Vás také užitečné informace o péči o pleť v létě a o bezpečném opalování. Na děti na stánku Oriflame čeká spousta veselých soutěží a her včetně oblíbeného facepaintingu.

Oriflame je jednou z nejrychleji rostoucích kosmetických společností přímého prodeje, byla založená v roce 1967 ve Švédsku. Operuje ve více než 60 zemích světa a ve více než 30 z nich má vedoucí postavení v některém segmentu. Oriflame nabízí kompletní sortiment kvalitních přípravků péče o pleť, vůní, dekorativní kosmetiky, potravinových doplňků a nově interiérových vůní, jež je distribuován prostřednictvím 3,3 milionů nezávislých kosmetických poradců. Oriflame má vlastní vývojové a výzkumné centrum, je držitelem několika patentů a kosmetiku vyrábí v 5 vlastních výrobních závodech.  Roční světové prodeje přesahují 1,3 miliardy eur.

V České republice začala firma Oriflame působit již  v roce 1990, takže v letošním roce slavíme již 20 let úspěšné existence na českém trhu. Slavit s námi bude přes 90 000 nezávislých kosmetických poradců po celé republice. Tváří Oriflame Česká republika je již čtvrtým rokem Tereza Maxová, s jejíž nadací Oriflame spolupracuje od roku 2002. Oriflame netestuje své výrobky na zvířatech. Zvláštní důraz klade na používání přírodních látek a výtažků. Používá aerosoly, které neničí ozón, a výrobky jsou baleny do recyklovatelných obalů šetrných k životnímu prostředí.

více informací kontakty: http://pirati-a-offroudaci.viphosting.eu

 

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Oriflame - „Mládneme na počkání“,

Oriflame - „Mládneme na počkání“,

Oriflame - „Mládneme na počkání“,


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 17.05.2024

Svátek má Aneta

Citát pro dnešní den

Úsměv je světlo, jenž se ukáže v okně obličeje a naznačí, že srdce je doma.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz