Oriflame - „Mládneme na počkání“, mimořádná prezentace 26.6.2010 v obchodním centru Park Hostivař

10.06.2010 00:47

Sobotní odpoledne v Parku Hostivař bude patřit dětem a jejich rodičům. O báječnou náladu a   zajímavý program se postarají partneři obchodního centra. S ojedinělou nabídkou přichází také společnost Oriflame. S blížícím se létem máte možnost využít bezplatného poradenského servisu v kosmetickém stánku, který bude pro vás připraven v prvním patře.

Oriflame - „ Mládneme na počkání “

Přijďte se seznámit s přírodní švédskou kosmetikou Oriflame.  Nabídneme vám možnost  nezávazného vyzkoušení kosmetických výrobků,  poradíme tipy a triky v líčení, seznámíme s novými  make- up trendy.  Připravili jsme pro Vás také užitečné informace o péči o pleť v létě a o bezpečném opalování. Na děti na stánku Oriflame čeká spousta veselých soutěží a her včetně oblíbeného facepaintingu.

Oriflame je jednou z nejrychleji rostoucích kosmetických společností přímého prodeje, byla založená v roce 1967 ve Švédsku. Operuje ve více než 60 zemích světa a ve více než 30 z nich má vedoucí postavení v některém segmentu. Oriflame nabízí kompletní sortiment kvalitních přípravků péče o pleť, vůní, dekorativní kosmetiky, potravinových doplňků a nově interiérových vůní, jež je distribuován prostřednictvím 3,3 milionů nezávislých kosmetických poradců. Oriflame má vlastní vývojové a výzkumné centrum, je držitelem několika patentů a kosmetiku vyrábí v 5 vlastních výrobních závodech.  Roční světové prodeje přesahují 1,3 miliardy eur.

V České republice začala firma Oriflame působit již  v roce 1990, takže v letošním roce slavíme již 20 let úspěšné existence na českém trhu. Slavit s námi bude přes 90 000 nezávislých kosmetických poradců po celé republice. Tváří Oriflame Česká republika je již čtvrtým rokem Tereza Maxová, s jejíž nadací Oriflame spolupracuje od roku 2002. Oriflame netestuje své výrobky na zvířatech. Zvláštní důraz klade na používání přírodních látek a výtažků. Používá aerosoly, které neničí ozón, a výrobky jsou baleny do recyklovatelných obalů šetrných k životnímu prostředí.

více informací kontakty: http://pirati-a-offroudaci.viphosting.eu

 

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Oriflame - „Mládneme na počkání“,

Oriflame - „Mládneme na počkání“,

Oriflame - „Mládneme na počkání“,


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 02.05.2024

Svátek má Zikmund

Citát pro dnešní den

Řekni mi to, já to zapomenu. Ukaž mi to, možná si to zapamatuji. Nech mě zkusit si to a já to pochopím.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz