Pozvánka – InterContinental Praha – 35. výročí – Den otevřených dveří pro širokou veřejnost

30.07.2009 08:50

Praha (Pressweb) – InterContinental Praha pořádá Den otevřených dveří při příležitosti oslav 35. výročí od otevření hotelu, a to ve středu 5. srpna 2009. Den otevřených dveří bude oficiálně zahájen na náměstí před hotelem v 15:00 a bude ukončen ve 21:00. Tato akce je určena pro širokou veřejnost.

Pozvánka – InterContinental Praha – 35. výročí – Den otevřených dveří pro širokou veřejnost

5.8.1974 zahájení provozu

" Uplynulo třicet pět let ode dne, kdy InterContinental Praha otevřel brány, aby mohl vítat hlavy států, představitele obchodního světa, umělce a četné hosty, kteří přijížděli navázat vztahy s naší zemí. Uplynulé roky byly svědkem časů dobrých i těžších, ale tento hotel vždy zůstával oázou, uznávanou jako společenské a hospodářské centrum hlavního města, s vedoucí pozicí mezi pražskými hotely.

Rozsáhlé renovační práce v průběhu let obnovily vybavení a celému hotelu vtiskly novou tvář. Zachována zůstala vzácná harmonie mezi historií a současným uměním, která je pro budovu charakteristická. Věřím, že u bran hotelu budeme i nadále vítat hosty stálé i nově přijíždějící, s nimiž nám bude potěšením vstoupit do další etapy.," řekl Robert Herr, v pořadí pátý Generální ředitel hotelu InterContinental Praha, který tuto pozici zastává od 16.10.2006 .

Na náměstí před hotelem budete moci ochutnat kulinářské speciality, za 35, – Kč, které připraví náš šéfkuchař, Miroslav Kubec, Prezident Asociace kuchařů a cukrářů České republiky s Janem Horkým, Kuchařem roku 2007/2008 České republiky. Oba šéfkuchaři se svým týmem jsou připraveni potěšit každý chuťový pohárek českými pochutinami. Během dne budou probíhat každých 20 minut prohlídky hotelu. Začínáme v 15:20 u hotelového vchodu. Uvidíte nově zrenovované hotelové pokoje (investice ve výši 5 miliónů EUR.), restaurace a konferenční prostory.

Historické vozy, vystavené před hotelem, z období, kdy byl hotel postaven a krátce v provozu, Vám pomohou vrátit se zpět v čase do pozdních šedesátých a sedmdesátých let minulého století.

Po celý den bude v hotelovém lobby probíhat výstavka historických materiálů a VIP knih. V těchto prostorách si můžete dopřát masáž šíje za cenu 35,– Kč, prováděnou masérem Health Club & Spa InterContinental. V limitované edici (pouze 200 ks) budou prodávány pamětní odznaky za symbolickou cenu 35,– Kč za kus. Prvních 1000 návštěvníků obdrží zvláštní vydání novin InterContinental Praha, které mapují nejdůležitější momenty a slavné osobnosti z historie hotelu v letech 1974 – 2009.

Od 17 hodin restaurace Zlatá Praha nabídne výjimečné výroční menu z roku 1974 za 1974,– Kč: Krevetový koktejl podávaný na listu hlávkového salátu s tousty; Kuřecí krém Mulligatawny se šlehačkou a křupavou tyčinkou; Královské ragů v mušli zapečené holandskou omáčkou a citron; Telecí steak Zlatá Praha, teplá zelenina a smažené hranolky; a jako dezert se bude podávat Pečená Omeleta Překvapení. K dezertu se bude servírovat Armagnac Laubade 0,02l, ročník 1974.

Těšíme se na viděnou s Vámi!

Ku příležitosti oslav 35. výročí nabízí InterContinental Praha zajímavé a mimořádné nabídky:

Narodili jste se 5.8.1974? Přijďte a získejte zdarma IHC dort pro Vaši oslavu.

Podmínky: Zaregistrujte se předem prostřednictvím e-mailu prague@ihg.com. Validace závisí na předložení platného občanského průkazu nebo cestovního pasu. Tato nabídka je platná až do konce srpna 2009. Referenční kód „35 Years – Bday cake“.

Oslavte Vaše 35. výročí svého narození či svatby v hotelu InterContinental Praha a získejte 35% slevu z celkového účtu.

Podmínky: Platí pouze pro nové rezervace. Den narození či svatební den musel být v průběhu roku 1974. Prezentujte se platným občanským průkazem, cestovním pasem nebo oddacím listem. Tato nabídka je platná do konce listopadu 2009. Rezervace probíhají prostřednictvím e-mailu prague@ihg.com. Referenční kódy jsou „35 Years – BDay“ pro oslavy narozenin nebo „35 Years – WDay“ pro výročí svatby.

Oslavte s námi 35 let zkušeností!

Rezervujte si náš Best Flexible Rate a obdržíte dalších 35% slevy v období srpen až prosinec 2009.
Tato cena je bez snídaně a 9%DPH, pouze na vyžádání a lze rezervovat po telefonu +420 800 112 525 nebo přes e-mail prague@ihg.com.
Referenční kód „35 YEARS“.

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 29.03.2024

Svátek má Taťána

Citát pro dnešní den

Není umění nikdy nespadnout, ale vždy se znovu zvednout.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz