Recepty - Řízek z bůčku s česnekem

15.11.2009 06:00

Suroviny:

Bůček-plátky dle počtu strávníků, sůl, česnek dle chuti na potření plátků,vajíčko, strouhanka, hladká mouka na obalení, olej, nebo sádlo na smažení.

Postup:

Bůček si narájíme na plátky pokud možno širší, pořádně naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, obalíme v trojobalu a smažíme na mírnějším ohni, aby se pomalounku prosmažili. Příloha běžná, jako u klasických řízků.

Poznámka:

 

Autor: Jana Remkova

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 19.05.2024

Svátek má Ivo

Citát pro dnešní den

Moudrost je třeba néjen získat, ale i používat.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz