Recepty - Řízek z bůčku s česnekem

15.11.2009 06:00

Suroviny:

Bůček-plátky dle počtu strávníků, sůl, česnek dle chuti na potření plátků,vajíčko, strouhanka, hladká mouka na obalení, olej, nebo sádlo na smažení.

Postup:

Bůček si narájíme na plátky pokud možno širší, pořádně naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, obalíme v trojobalu a smažíme na mírnějším ohni, aby se pomalounku prosmažili. Příloha běžná, jako u klasických řízků.

Poznámka:

 

Autor: Jana Remkova

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 07.05.2024

Svátek má Stanislav

Citát pro dnešní den

Láska ze soucitu je nenávist potlačená rozumem.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz