BBC Electric Proms: Robbie Williams - První přímý přenos koncertu na plátno kina Světozor v Praze

08.10.2009 15:22

 Britská rádiová stanice BBC Worldwide a BY Experience společně s distribuční společností Aerofilms přinášejí do České republiky londýnský koncert Robbieho Williamse z britského hudebního festivalu BBC Electric Proms. Tento, v současné chvíli v Londýně již vyprodaný koncert, bude přenášen do 23 států v Evropě,

na téměř 200 filmových pláten. Kromě Evropy o přenos projevila zájem i Austrálie a Jižní Afrika.

„Myšlenka na to, že moje „jednorázové“ vystoupení, které se chystám předvést v Londýně, uvidí současně najednou ohromné množství lidí po celém světě, mě vzrušuje“, nadšeně přiznává Robbie. 

Přímý přenos v HD kvalitě a 5.1 prostorovém zvuku z Londýnského živého vystoupení britské popové hvězdy Robbieho Williamse v rámci festivalu BBC Electric Proms proběhne v úterý 20. října 2009 od 20:30hod. v pražském kině Světozor a v teplickém kině Květen.

Robbie Williams bude doprovázen nejen vlastní stálou kapelou, ale i dechovou a smyčcovou sekcí. Ve velkolepé hudební show zazní nejen skladby z předchozích alb Robbieho Williamse v hudební režii legendárního producenta Trevora Horna, ale i několik ukázek z jeho nejnovějšího, v pořadí již čtvrtého, alba „Reality Killed the Video Star“. Toto album vyjde v České republice v listopadu 2009.

„Neuvěřitelně se těším na reakce fanoušků na skladby z mého nového alba“, říká Robbie: „…a hlavně na práci s Trevorem Hornem i na jeho aranžmá písní ve stylu 80. let. Trevor je geniální – každá skladba v jeho provedení zní skvěle!“

Po tříleté odmlce (poslední turné Close Encounters bylo v roce 2006) je toto první koncertní vystoupení „rebela“ Robbieho Williamse – očekává se hravá, ale hlučná a jedinečná show.

Ve zkratce o Robbieho ohromující kariéře: 15 nominací na hudební cenu Brit Awards (nikdo jiný v hudební branži není držitelem tolika nominací), 8 nominací na No.1 album, 17 nominací na „Nejlepší mezinárodní mužský zpěvák“, epické turné Close Encounters zaznamenalo světový rekord v počtu prodaných vstupenek 1,6 mil. za jeden den.  

Salim Mukaddam, provozovatel rádiové stanice BBC Worldwide: „Jsme velmi potěšeni, že můžeme pracovat se zpěvákem Robbieho kalibru, na vytvoření pravděpodobně největší hudebně-filmové události v celé Evropě. Festival Electric Proms je tradiční britskou hudební akcí - radiová stanice BBC Worldwide je hrdá na to, že ale konečně bude moci tuto událost zprostředkovat i dalším Robbieho fanouškům po celém světě. Robbie zahájí festival Electric Proms obrovským hudebním třeskem, který obletí a bude slyšet po celé zeměkouli…“  

Délka přímého přenosu koncertu bude přibližně 90min., z toho prvních 30min. přenosu je Walk-in tzn. navázání na vystoupení předchozí kapely.

Předprodej vstupenek ve všech kinech bude zahájen ve 21.00hod. v pátek 9. října 2009; cenové rozmezí vstupenek 300 – 350,- Kč.

Více informací k projektu v českém jazyce najdete na http://www.aerofilms.cz/filmy/145-BBC-Electric-Proms-Robbie-Williams/

Informace o přenosu koncertu v anglickém jazyce včetně prolinku na participující evropská kina naleznete na webových stránkách www.robbiewilliams.com/electricproms
Trailer k přenosu koncertu a fotografie naleznete zde.

Držitelem licence pro přímý přenos do ČR je Aerofilms, s.r.o.; další informace a přístupové heslo k úložnému systému aero.capsa.cz na vyžádání na pr@kinoaero.cz.

Česká participující kina:
Kino Světozor / Praha     www.kinosvetozor.cz
Kino Květen / Teplice     www.dkteplice.cz

Zdroj:Aerofilms 

 

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 29.04.2024

Svátek má Robert

Citát pro dnešní den

Lidé pro samé žití zapomínají žít.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz