BBC Electric Proms: Robbie Williams - První přímý přenos koncertu na plátno kina Světozor v Praze

08.10.2009 15:22

 Britská rádiová stanice BBC Worldwide a BY Experience společně s distribuční společností Aerofilms přinášejí do České republiky londýnský koncert Robbieho Williamse z britského hudebního festivalu BBC Electric Proms. Tento, v současné chvíli v Londýně již vyprodaný koncert, bude přenášen do 23 států v Evropě,

na téměř 200 filmových pláten. Kromě Evropy o přenos projevila zájem i Austrálie a Jižní Afrika.

„Myšlenka na to, že moje „jednorázové“ vystoupení, které se chystám předvést v Londýně, uvidí současně najednou ohromné množství lidí po celém světě, mě vzrušuje“, nadšeně přiznává Robbie. 

Přímý přenos v HD kvalitě a 5.1 prostorovém zvuku z Londýnského živého vystoupení britské popové hvězdy Robbieho Williamse v rámci festivalu BBC Electric Proms proběhne v úterý 20. října 2009 od 20:30hod. v pražském kině Světozor a v teplickém kině Květen.

Robbie Williams bude doprovázen nejen vlastní stálou kapelou, ale i dechovou a smyčcovou sekcí. Ve velkolepé hudební show zazní nejen skladby z předchozích alb Robbieho Williamse v hudební režii legendárního producenta Trevora Horna, ale i několik ukázek z jeho nejnovějšího, v pořadí již čtvrtého, alba „Reality Killed the Video Star“. Toto album vyjde v České republice v listopadu 2009.

„Neuvěřitelně se těším na reakce fanoušků na skladby z mého nového alba“, říká Robbie: „…a hlavně na práci s Trevorem Hornem i na jeho aranžmá písní ve stylu 80. let. Trevor je geniální – každá skladba v jeho provedení zní skvěle!“

Po tříleté odmlce (poslední turné Close Encounters bylo v roce 2006) je toto první koncertní vystoupení „rebela“ Robbieho Williamse – očekává se hravá, ale hlučná a jedinečná show.

Ve zkratce o Robbieho ohromující kariéře: 15 nominací na hudební cenu Brit Awards (nikdo jiný v hudební branži není držitelem tolika nominací), 8 nominací na No.1 album, 17 nominací na „Nejlepší mezinárodní mužský zpěvák“, epické turné Close Encounters zaznamenalo světový rekord v počtu prodaných vstupenek 1,6 mil. za jeden den.  

Salim Mukaddam, provozovatel rádiové stanice BBC Worldwide: „Jsme velmi potěšeni, že můžeme pracovat se zpěvákem Robbieho kalibru, na vytvoření pravděpodobně největší hudebně-filmové události v celé Evropě. Festival Electric Proms je tradiční britskou hudební akcí - radiová stanice BBC Worldwide je hrdá na to, že ale konečně bude moci tuto událost zprostředkovat i dalším Robbieho fanouškům po celém světě. Robbie zahájí festival Electric Proms obrovským hudebním třeskem, který obletí a bude slyšet po celé zeměkouli…“  

Délka přímého přenosu koncertu bude přibližně 90min., z toho prvních 30min. přenosu je Walk-in tzn. navázání na vystoupení předchozí kapely.

Předprodej vstupenek ve všech kinech bude zahájen ve 21.00hod. v pátek 9. října 2009; cenové rozmezí vstupenek 300 – 350,- Kč.

Více informací k projektu v českém jazyce najdete na http://www.aerofilms.cz/filmy/145-BBC-Electric-Proms-Robbie-Williams/

Informace o přenosu koncertu v anglickém jazyce včetně prolinku na participující evropská kina naleznete na webových stránkách www.robbiewilliams.com/electricproms
Trailer k přenosu koncertu a fotografie naleznete zde.

Držitelem licence pro přímý přenos do ČR je Aerofilms, s.r.o.; další informace a přístupové heslo k úložnému systému aero.capsa.cz na vyžádání na pr@kinoaero.cz.

Česká participující kina:
Kino Světozor / Praha     www.kinosvetozor.cz
Kino Květen / Teplice     www.dkteplice.cz

Zdroj:Aerofilms 

 

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 29.03.2024

Svátek má Taťána

Citát pro dnešní den

Není umění nikdy nespadnout, ale vždy se znovu zvednout.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz