Dobré ráno - my máme na hubnutí zaručený recept....

14.11.2009 23:12

Zhubnout není žádný až tak velký problém a je to možná jednodušší, než si myslíte. Každodenní pohled do zrcadla je takřka příšerný, takový, že se na sebe již nemůžete ani podívat? Máme....

Máme jednoduchý a účinný recept, který vychází pouze z vlastního přesvědčení. Zkrátka stačí k tomu jediné, být opravdu přesvědčený, že chci zhubnout. Většina z nás zhubnout chce a snaží se toho dosáhnout všemožnými způsoby. Věříme na zázračné pilulky, fantastické stroje a geniální doplňky stravy. Jsme důvěřiví a obdivujeme počítačové animace, kde se z baculaté paní stane krásná slečna, ach jo. Zázraky se skutečně dějí, ale to je úplně jiná kapitola, a tak co se týká hubnutí musíme opět důvěřovat pouze sami sobě.

A jak na to? Dělejte jenom to, co je přirozené, to znamená jezte jenom to a v takovém množství, co vaše tělo skutečně  potřebuje. Do svého auta také natankujete jenom tolik benzínu, kolik vaše auto potřebuje. Vím,  je to naprosto banální a jednoduché, nehledejte však v životě složitosti. Nemějte předsevzetí, která potom stejně nesplníte, nekupujte si drahé stroje na hubnutí, na kterých stejně potom necvičíte. Udělejte pouze jedno, rozhodněte se a neodkládejte to, udělejte to hned a je to. Tak vidíte, jak je to jednoduché zhubnout, jenom trochu musíte chtít.        

      

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 09.05.2024

Svátek má Ctibor

Citát pro dnešní den

Vyhledejme, co máme s ostatními společného, ne co nás od nich dělí.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz