Dobré ráno - my máme na hubnutí zaručený recept....

14.11.2009 23:12

Zhubnout není žádný až tak velký problém a je to možná jednodušší, než si myslíte. Každodenní pohled do zrcadla je takřka příšerný, takový, že se na sebe již nemůžete ani podívat? Máme....

Máme jednoduchý a účinný recept, který vychází pouze z vlastního přesvědčení. Zkrátka stačí k tomu jediné, být opravdu přesvědčený, že chci zhubnout. Většina z nás zhubnout chce a snaží se toho dosáhnout všemožnými způsoby. Věříme na zázračné pilulky, fantastické stroje a geniální doplňky stravy. Jsme důvěřiví a obdivujeme počítačové animace, kde se z baculaté paní stane krásná slečna, ach jo. Zázraky se skutečně dějí, ale to je úplně jiná kapitola, a tak co se týká hubnutí musíme opět důvěřovat pouze sami sobě.

A jak na to? Dělejte jenom to, co je přirozené, to znamená jezte jenom to a v takovém množství, co vaše tělo skutečně  potřebuje. Do svého auta také natankujete jenom tolik benzínu, kolik vaše auto potřebuje. Vím,  je to naprosto banální a jednoduché, nehledejte však v životě složitosti. Nemějte předsevzetí, která potom stejně nesplníte, nekupujte si drahé stroje na hubnutí, na kterých stejně potom necvičíte. Udělejte pouze jedno, rozhodněte se a neodkládejte to, udělejte to hned a je to. Tak vidíte, jak je to jednoduché zhubnout, jenom trochu musíte chtít.        

      

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 27.04.2024

Svátek má Jaroslav

Citát pro dnešní den

Štěstí potichu vchází dveřmi, které jsi nechal otevřené.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz