„ Království z teaku“ - mimořádné slevy teakového zahradního nábytku

16.09.2010 20:01

Slevy v největším českém centru s teakovým nábytkem potrvají až do 30.11. 2010.  Velkou fotogalerii nejen zahradního nábytku pro vaši inspiraci jsme pořídili v „ TEAK ARENĚ“ v pražských Řepích.

„ Království z teaku“ Teak Aréna Praha

Nové originální možnosti při zařizování zahrad a interiérů se vám tady přímo nabízejí. Teak je nový fenomén, zajímavý přírodní prvek, který oživuje prostředí domácností díky svým jedinečným vlastnostem. Nábytek z masivu v přírodním provedení bez povrchové úpravy přináší do interiérů zvláštní atmosféru v podobě neopakovatelného aroma, které nikdy prakticky nevyprchá. Nábytek je vyráběn domorodci  na ostrovech v daleké Indonésii v primitivních podmínkách,  co kus to originál.

Možnosti využití tohoto nábytku jsou  neomezené, hodí se do luxusních interiérů rodinných domů, ale i do běžných bytů v panelových domech, a právě tady máme jedinečnou možnost použít svoji fantazii a zbavit se tak nadobro uniformity šedivého bydlení v paneláku. Je velmi příhodný i na stylové zařízení restaurací a barů, a nebo jako nevšední vybavení kanceláří. Výborně se také vyjímá v zahradách, ve  stinných zákoutích jako doplněk ke kamenným zdem, k jezírkům a bazénům.  Nábytek je vyráběn s obrovským důvtipem a vyniká množstvím různých technických vychytávek.  Za největší jeho přednost lze považovat jeho ruční zpracování, které mu dává duši a punc originality.

Snažili jsme se objektivem zachytit atmosféru v teakovém centru, které připomíná velký „orientální  bazar“, kde je až neuvěřitelné množství všeho možného. Můžete zde chodit několik hodin, prohlížet, vybírat, plánovat a vymýšlet. Najdete zde vše od drobných doplňků a nábytku až po velké sochy,  reliéfy  a zahradní altány. Pokud máte rádi přírodní materiály a není vám příjemná tuctová uniformita současného světa, tak tady jste určitě na správném místě – „v království z teaku“

více informací: www.teakcentrum.cz

Teak aréna Řepy
Prodejna:
Karlovarská 111
Praha 6 - Řepy
161 00

Otevírací doba:
pondělí až pátek: 9.00 - 20.00
sobota až neděle: 9.00 - 19.00

kontakt: 725 319 234


 
      

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Království z teaku - Teak centrum Praha


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 06.05.2024

Svátek má Radoslav

Citát pro dnešní den

Cesta bez překážek obvykle nevede nikam.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz