„ Království z teaku“ - mimořádné slevy teakového zahradního nábytku

16.09.2010 20:01

Slevy v největším českém centru s teakovým nábytkem potrvají až do 30.11. 2010.  Velkou fotogalerii nejen zahradního nábytku pro vaši inspiraci jsme pořídili v „ TEAK ARENĚ“ v pražských Řepích.

„ Království z teaku“ Teak Aréna Praha

Nové originální možnosti při zařizování zahrad a interiérů se vám tady přímo nabízejí. Teak je nový fenomén, zajímavý přírodní prvek, který oživuje prostředí domácností díky svým jedinečným vlastnostem. Nábytek z masivu v přírodním provedení bez povrchové úpravy přináší do interiérů zvláštní atmosféru v podobě neopakovatelného aroma, které nikdy prakticky nevyprchá. Nábytek je vyráběn domorodci  na ostrovech v daleké Indonésii v primitivních podmínkách,  co kus to originál.

Možnosti využití tohoto nábytku jsou  neomezené, hodí se do luxusních interiérů rodinných domů, ale i do běžných bytů v panelových domech, a právě tady máme jedinečnou možnost použít svoji fantazii a zbavit se tak nadobro uniformity šedivého bydlení v paneláku. Je velmi příhodný i na stylové zařízení restaurací a barů, a nebo jako nevšední vybavení kanceláří. Výborně se také vyjímá v zahradách, ve  stinných zákoutích jako doplněk ke kamenným zdem, k jezírkům a bazénům.  Nábytek je vyráběn s obrovským důvtipem a vyniká množstvím různých technických vychytávek.  Za největší jeho přednost lze považovat jeho ruční zpracování, které mu dává duši a punc originality.

Snažili jsme se objektivem zachytit atmosféru v teakovém centru, které připomíná velký „orientální  bazar“, kde je až neuvěřitelné množství všeho možného. Můžete zde chodit několik hodin, prohlížet, vybírat, plánovat a vymýšlet. Najdete zde vše od drobných doplňků a nábytku až po velké sochy,  reliéfy  a zahradní altány. Pokud máte rádi přírodní materiály a není vám příjemná tuctová uniformita současného světa, tak tady jste určitě na správném místě – „v království z teaku“

více informací: www.teakcentrum.cz

Teak aréna Řepy
Prodejna:
Karlovarská 111
Praha 6 - Řepy
161 00

Otevírací doba:
pondělí až pátek: 9.00 - 20.00
sobota až neděle: 9.00 - 19.00

kontakt: 725 319 234


 
      

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Království z teaku - Teak centrum Praha


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 24.04.2024

Svátek má Jiří

Citát pro dnešní den

Nikdy nemůžete změnit minulost, můžete však vytvářet přítomnost.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz