Dominikánská republika na veletrhu Golf World v Praze

05.02.2010 14:09

Dominikánská republika, označovaná za hlavní karibské centrum golfu, se představí na 3. ročníku Golf World  a 19. ročníku veletrhu Holiday World.

Dominikánská republika se bude již po několikáté prezentovat v rámci mezinárodního veletrhu Holiday World a současně se poprvé představí na 3. ročníku veletrhu Golf World ve dnech 4. – 7. 2. 2010 na pražském výstavišti.

„V letošním roce jsme se rozhodli mimo prezentace na veletrhu Holiday World, účastnit také veletrhu  Golf Worldu. V prezentaci na Golf Worldu vidíme příležitost představit atraktivní golfové možnosti, které Dominikánská republika nabízí “, říká Leila Berquis Boasier, ředitelka Dominican Republic Tourism Office pro střední a východní Evropu

Dominikánská republika má pro golfové fanoušky připraveno na 25 kvalitních golfových hřišť. Díky tomuto počtu a jejich vysoké kvalitě, patří Dominikánská republika mezi golfovými fanoušky k vyhledávaným destinacím.  Velmi často je také díky své golfové vybavenosti nazývána hlavním karibským centrem golfu.

„Všichni návštěvníci jsou srdečně zváni k návštěvě obou našich stánků na veletrzích Holiday World (stánek č. PK 195) a veletrhu Golf World (stánek č. 48). Pro návštěvníky obou stánků je připraven zajímavý program, ochutnávka tradičního dominikánského rumu a také možnost shlédnout typický kostým Diablo Cojuelo.“ shrnuje Leila Berquis Boasier, ředitelka Dominican Republic Tourism Office pro střední a východní Evropu.

V rámci prezentace na veletrhu Holiday World se na stánku Dominikánské republiky představí hotelový řetězec Majestic Resorts Punta Cana, který má ve svém portfoliu dva luxusní hotely Colonial Majestic Punta Cana a Majestic Elegance Punta Cana. Oba hotelové resorty se nachází na východním pobřeží Dominikánské republiky.

Majestic Punta Cana a Majestic Elegance Punta
Cana svým klientům nabízím vysoce kvalitní all inclusive služby. Nádherné hotely postavené v koloniálním stylu jsou pro každého návštěvníka pravým rájem na zemi.

 

zdroj: TZ Tourism Communication Agency

Autor: Kateřina Rotterová

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Dominikánská republika - golf

Dominikánská republika - golf

Dominikánská republika - golf

Dominikánská republika - golf

Dominikánská republika - golf

Dominikánská republika - golf

Dominikánská republika - golf


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.03.2024

Svátek má Soňa

Citát pro dnešní den

Pravá síla vln je v jejich vytrvalosti.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz