Dominikánská republika na veletrhu Golf World v Praze

05.02.2010 14:09

Dominikánská republika, označovaná za hlavní karibské centrum golfu, se představí na 3. ročníku Golf World  a 19. ročníku veletrhu Holiday World.

Dominikánská republika se bude již po několikáté prezentovat v rámci mezinárodního veletrhu Holiday World a současně se poprvé představí na 3. ročníku veletrhu Golf World ve dnech 4. – 7. 2. 2010 na pražském výstavišti.

„V letošním roce jsme se rozhodli mimo prezentace na veletrhu Holiday World, účastnit také veletrhu  Golf Worldu. V prezentaci na Golf Worldu vidíme příležitost představit atraktivní golfové možnosti, které Dominikánská republika nabízí “, říká Leila Berquis Boasier, ředitelka Dominican Republic Tourism Office pro střední a východní Evropu

Dominikánská republika má pro golfové fanoušky připraveno na 25 kvalitních golfových hřišť. Díky tomuto počtu a jejich vysoké kvalitě, patří Dominikánská republika mezi golfovými fanoušky k vyhledávaným destinacím.  Velmi často je také díky své golfové vybavenosti nazývána hlavním karibským centrem golfu.

„Všichni návštěvníci jsou srdečně zváni k návštěvě obou našich stánků na veletrzích Holiday World (stánek č. PK 195) a veletrhu Golf World (stánek č. 48). Pro návštěvníky obou stánků je připraven zajímavý program, ochutnávka tradičního dominikánského rumu a také možnost shlédnout typický kostým Diablo Cojuelo.“ shrnuje Leila Berquis Boasier, ředitelka Dominican Republic Tourism Office pro střední a východní Evropu.

V rámci prezentace na veletrhu Holiday World se na stánku Dominikánské republiky představí hotelový řetězec Majestic Resorts Punta Cana, který má ve svém portfoliu dva luxusní hotely Colonial Majestic Punta Cana a Majestic Elegance Punta Cana. Oba hotelové resorty se nachází na východním pobřeží Dominikánské republiky.

Majestic Punta Cana a Majestic Elegance Punta
Cana svým klientům nabízím vysoce kvalitní all inclusive služby. Nádherné hotely postavené v koloniálním stylu jsou pro každého návštěvníka pravým rájem na zemi.

 

zdroj: TZ Tourism Communication Agency

Autor: Kateřina Rotterová

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Dominikánská republika - golf

Dominikánská republika - golf

Dominikánská republika - golf

Dominikánská republika - golf

Dominikánská republika - golf

Dominikánská republika - golf

Dominikánská republika - golf


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 29.03.2024

Svátek má Taťána

Citát pro dnešní den

Není umění nikdy nespadnout, ale vždy se znovu zvednout.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz