100 dobrých tipů a nápadů v Praze – Jarní akce na „HRUŠCE“ - svěží reklama

28.02.2010 23:02

Rozhodli jsme se.  Najdeme 100 dobrých (co dobrých, těch nejlepších) tipů. 100 dobrých tipů a nápadů, kde dobře nakoupit, dobře se najíst, vychutnat si masáž, ale nechat si třeba i ostříhat pejska, opravit auto, zalepit pneumatiku, koupit manželce neočekávanou kytku.

Jarní akce na „HRUŠCE“ - svěží reklama

Budeme hledat skutečně to nejlepší. Budeme hledat, doporučovat, psát reference, fotografovat.  100 nejlepších tipů z různých oborů lidských činností z Prahy v krátké době najdete tady v reálném světě „zelené hrušky“  na portálu www. praha – tip.cz.

Mrzí nás, že už nemůžete být první ani druzí, vlastně ani třetí, ale čím dříve se přihlásíte, napíšete nám, tím dříve se dostanete na prestižní místo Tipů „zelené hrušky“ a celý svět  se dozví, že vy jste ti nejlepší, že třeba právě váš biftek je ten nejšťavnatější nebo že váš obchůdek je nejvoňavější z celé Prahy. Že prodáváte to, co nikdo jiný, že od vás ostříhaný pes už není jen pes, ale náramný krasavec.

Vážení, všimli jste si ? Je jaro, svěží a zelené, plné nadějí a dobrých nápadů. Protřete si oči, vytáhněte rolety svých obchodů a přivítejte s úsměvem první dnešní zákazníky......... 

„Zelená hruška“ je váš partner – kamarád v neobyčejném světě reklamy. S „hruškou“ jste vidět, protože plujete proti proudu všednosti.

Kam napsat, kam zavolat:
redakce Green Pear Tip
e – mail: redakce@praha-tip.cz
GSM: 774 812 178

 

 

   

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 20.04.2024

Svátek má Marcela

Citát pro dnešní den

Udělej co můžeš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz