Keramika K styl – malé zastavení v království dárků

18.02.2009 16:18

Vstoupíte do malého obchůdku a ten vás úplně pohltí, ale zároveň máte také vyhráno, protože pokud sháníte originální dárek pro někoho na kom vám záleží, tak tady jste na správné adrese.

Keramika K styl – malé zastavení v království dárků

Dárečky od paní Jitky Knížkové dělají radost lidem již téměř šestnáct let. Obchod se nachází mimo rušné centrum ve Věšínově ulici, na Praze deset ve Strašnicích. Rozmanitost sortimentu je skutečně veliká. Některé věci nás skutečně zaujaly a i paní Knížková nám potvrzuje, že jsou zde věci, které se prodávají samy. Určitě takovým dobrým příkladem jsou obrázky severočeského malíře a výtvarníka Alexandra Cabadaje. Malíř bez vyhraněného stylu, který experimentuje, kombinuje různé techniky. Vznikají tak   nápadná díla s hlubokým vnitřním emotivním nábojem,  vyjadřující vždy určitou náladu.

Skutečně stojí za to věnovat pozornost jednotlivým autorům, kteří se prezentují v prodejně K – styl, a tak patrně našíam prvním zastavením bude právě tvorba Alexandera Cabadaje v některém z dalších tipů. Postupně bychom se sem chtěli vracet a ukazovat, upozorňovat na drobnosti, které nám každodenně zpříjemňují život.

Prodejnu K – styl najdete na adrese: Věšínova 10, 100 00 Praha 10, Strašnice, tel:   605 85­6 085  , e-mail: kniker@vol­ny.cz

Obrazy Alexander Cabadaj, klikni a jsi v nádherné galerii, nevěříš ?

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Keramika - království dárků


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 19.04.2024

Svátek má Rostislav

Citát pro dnešní den

Zázrak není létat vzduchem nebo chodit po vodě, ale chodit po zemi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz