HORECA 2009 – ve znamení Slow Food!

26.08.2009 18:18

Praha (Pressweb) – Letošní ročník veletrhu pro hotelnictví a gastronomii je tematicky zaměřený na otázky, které jsou pro oblast podnikání v segmentu ho.re.ca. aktuální nejen v době ekonomické recese.

HORECA 2009 – ve znamení Slow Food!

 Ptáte se, jak získat nové zákazníky, či jakým způsobem zatraktivnit nabídku služeb pro koncové klienty? Pokud si zakládáte na tradici a dbáte na osvědčené dodavatele potravin, možná je právě Slow Food tím pravým řešením pro vás!

Slow Food charakterizují zejména tato tři slova: dobrý, čistý a fair. Základem úspěchu každého pokrmu je bezpochyby jeho lahodná chuť, neméně důležitý je pozitivní vliv na zdraví konzumenta a posledním charakteristickým znakem hnutí Slow Food je fakt, že za takto kvalitní výrobek spotřebitel zaplatí výrobci spravedlivou cenu. A právě nabídka kvalitních produktů od domácích výrobců může být jedním z řešení, které pomůže najít v nepříznivé době cestu dodavatelům a zároveň bude přínosem také pro majitele restaurací i koncového zákazníka.

Prezentaci výrobků firem, jejichž produkty odpovídají uvedeným kritériím, bude na XI. ročníku veletrhu HORECA věnována samostatná sekce SLOW FOOD GARDEN.

V rámci programu proběhne také vyhlášení Výroční ceny Slow Food Prague pro rok 2009. Výrobky lze do soutěže přihlásit do 30. září letošního roku. Přihlášky a další podrobnosti budou v nejbližších dnech k dispozici na www.slowfood.cz a www.horecaexpo.cz.

„Také letošní ročník veletrhu HORECA 2009 je koncipován jako B2B akce zaměřená na odbornou veřejnost. Snažíme se návštěvníkům volbou atraktivních témat pomoci překonat nelehké období, které bohužel zasáhlo i tuto oblast. Chybět však nebude ani bohatý doprovodný program včetně barmanské soutěže HORECA TRUL CUP 2009, která proběhne pod záštitou České barmanské asociace. Návštěvníci se však mohou těšit rovněž na řadu dalších překvapení," uvedla projektová managerka veletrhu, Michaela Výtisková.

Přijďte ve dnech 20. – 22. 10. 2009 do Veletržního paláce ochutnat a zároveň načerpat inspiraci pro nadcházející období!

Více informací naleznete na www.horecaexpo.cz.
Soňa Uhrová
PR Manager
email: sona@conpro.cz
ConPro, s.r.o., Karlínské nám. 6, 180 00 Praha 8
GSM: +420 777 507 303
Tel.:+420 222 3­10 050

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.03.2024

Svátek má Soňa

Citát pro dnešní den

Pravá síla vln je v jejich vytrvalosti.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz