Recepty - Babiččin perník

05.01.2010 06:00

Suroviny:

500 g hladkej múky, 250 g kryštálového cukru, 1 lyžička sódy bicarbóny, 1 lyžica kakaa, 2 dl oleja, 500 ml mlieka, 1 vajce, 1 prášok do perníka, 1 pohár ( 2 dl ) ríbezľového lekváru, 2 hrsti sekaných orechov

Postup:

Všetky ingrediencie zmiešame a vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Upečieme v rúre pri strednej teplote. Upečený perník polejeme čokoládovou alebo citrónovou polevou, prípadne iba pocukrujeme.

Poznámka:

 

Autor: tejaja

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 16.05.2024

Svátek má Přemysl

Citát pro dnešní den

Nikdy neměj strach ze stínů. Prostě znamenají, že někde nablízku je světlo.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz