Recepty - Rajčatová pomazánka

08.01.2010 06:00

Suroviny:

1 kg paradajok, 300 g cesnaku, 70 g soli

Postup:

Paradajky pomelieme na mäsovom mlynčeku alebo rozmixujeme spolu s cesnakom, pridáme soľ, premiešame a naplníme do malých fľaštičiek.Dobre uzavrieme. Netreba sterilizovať.

Poznámka:

Používame v tenkej vrstve na chlieb s maslom alebo na hrianky, prípadne ochucujeme mäso a omáčky.

Autor: tejaja

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 16.05.2024

Svátek má Přemysl

Citát pro dnešní den

Nikdy neměj strach ze stínů. Prostě znamenají, že někde nablízku je světlo.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz