Divadlo pod Palmovkou - duben 2010, 50 % sleva ze vstupenky na vybraná představení

02.04.2010 15:02

Divadlo pod Palmovkou přichází s mimořádnou nabídkou na vybraná představení v dubnu  za sníženou cenu.

Ať žije královna - Divadlo pod Palmovkou

 Antonín Procházka: JEŠTĚ JEDNOU, PROFESORE  7.4.2010 v 19 00 hod.    50% sleva ze vstupenky

Nepraktický, ale romantický profesor literatury se nechá pomocí moderní techniky přemístit do svého oblíbeného historického románu. Vděčný motiv současníka, který se ocitne v jiné době, vyvolává celou škálu komických situací. Režie: A. Procházka. Hrají: P. Kikinčuk j.h./A. Procházka j.h., K. Macháčková, R. Zima, E. Kodešová, A. Bazalová, P. Kotmelová j.h., J. Révai j.h. /P. Kracik,  R. Čtvrtlík / I. Jiřík, J. Sedláčková / Z. Slavíková, O. Kavan / D. Ratajský j.h.  Délka představení 2:30 h.

cena: 280,- 230,- 190,-

Dale Wasserman: Přelet nad kukaččím hnízdem 8.4.2010 v 19 00 hod.    50% sleva ze vstupenky

Dramatizace ve své době skandálního románu Kena Keseye, podle kterého vznikl i slavný Formanův stejnojmenný pětioscarový film, je založena na konfliktu mezi svobodou jednotlivce a zájmy společnosti i na ostrém střetávání mužského a ženského principu. Do ústavu pro choromyslné přichází bouřlivák McMurphy a zavedená pravidla pořádku se záhy začínají rozkládat... Režie: P. Kracik. Hrají: M. Stránský j.h. /P. Štěpán j.h., M. Pleštilová / Z. Slavíková, R. Čtvrtlík / K. Vlček, M. Kopečný, R. Zima, O. Kavan, J. Konečný, O. Navrátil j.h, I.  Kubečka a další. Délka představení 2:45 h.

cena: 280,- 230,- 190,-

Robert Bolt: AŤ ŽIJE KRÁLOVNA! 9.4.2010 v 19 00 hod.    50% sleva ze vstupenky

Strhující historické drama Roberta Bolta je znamenitou interpretací příběhu anglické královny Alžběty I. a její velké rivalky, skotské královny Marie Stuartovny. Známé historické události rozvíjí dramatik ve skvěle napsaných dialozích a před divákem se tak rozpoutává nelítostný duel o moc, lásku, čest, lásku, a  nakonec i o holý život. Režie: P. Kracik. Hrají: J. Čvančarová j.h., Z. Slavíková, M. Kopečný, R. Jelínek, R. Přibil, J. Teplý, R. Zima / M. Stránský  j.h., Rostislav Čtvrtlík / K. Vlček, J. Révai j.h., L. Nešleha, O. Kavan/ J. Konečný, J. Skopeček / J. Havel a další. Délka představení 3 h. 

cena: 280,- 230,- 190,-

D. Gordon, R. Bass, B. Morrow: RAIN MAN 10.4. 2010 v 17 00 hod.     50% sleva ze vstupenky

Slavný oscarový film Rain Man z roku 1988 vyprávějící o nečekaném setkání dvou bratrů se v roce 2008 dočkal zdařilé divadelní adaptace úspěšného hollywoodského scénáristy Dana Gordona. Mladý a pohledný obchodník s automobilovými veterány Charlie Babbitt, jehož byznysu se příliš nedaří, se v rámci dědického řízení po svém zemřelém otci dozví, že má staršího bratra – Raymonda, který již léta žije v domově se zvláštní péčí. Raymond je člověk postižený autismem a k Charlieho velkému překvapení se stává dědicem sedmi miliónů dolarů, zatímco on se dostává do stále větších finančních potíží. Charlie se proto rozhodne svého bratra unést, aby mohl vyvíjet nátlak na Raymondova poručníka a vynutit si vyplacení poloviny otcova dědictví. Po sérii komických i trpce úsměvných situací však k sobě oba bratři naleznou cestu ... Režie: P. Kracik. Hrají: R. Valenta, J. Konečný, A. Bazalová / A. Schmidtmajerová j.h.,  H. Sedlová, M. Kopečný, I.Kubečka. Délka představení 2:20 h.

cena: 280,- 230,- 190,-

 Objednávky zasílejte marie.bednarova@divadlopodpalmovkou.cz
www.divadlopodpalmovkou.cz
 

Divadlo
POD PALMOVKOU
Zenklova 34
Praha 8 - Libeň
180 36

pokladna:
tel.: 283 011 127

ústředna, vrátnice:
tel.: 283 011 111

 

-

Autor: TZ: Divadlo pod palmovku

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 19.04.2024

Svátek má Rostislav

Citát pro dnešní den

Zázrak není létat vzduchem nebo chodit po vodě, ale chodit po zemi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz