Nové autobusy ISUZU byly v centru pozornosti na veletrhu AUTOTEC v Brně, ve společné slovensko - české expozici TURANCAR

09.06.2010 00:20

Praha 8.6. 2010. Chceme jmenovat zejména dva různé modely středně velkých autobusů s různými možnostmi využití, CITIMARK a New Turquoise. CITMARK je skutečná novinka v kategorii příměstské a linkové dopravy, jejíž českou premiéru s napětím očekávali novináři i veřejnost na základě kladných referencí a pozitivních ohlasů ze zahraničních zkušebních testů. New Turquoise je naopak osvědčený výrobek ze zájezdového segmentu v novém kabátě s mnoha vylepšeními a podle pozorovatelů  již na svém vrcholu dozrávání, ale kdo ví, výrobce  Anadolu Isuzu  Outomotive  nás možná ještě v mnohém překvapí.

Nový CITIMARK

Nový CITIMARK má za sebou svoji úspěšnou premiéru, první výstavní předváděcí model již s českou registrační značkou zahájí bezprostředně po veletrhu zatěžkávací zkoušku v ostrém provozu. Jeho skutečné vlastnosti se prověří na linkách dopravců, kteří projevili zájem o krátkodobé zapůjčení autobusu. Samotný veletrh přitom napověděl, že perspektivu mají provozně úsporné novinky a CITIMARK je právě jednou z nich.

New Turquoise, poslední model z úspěšné řady zájezdových autobusů, byl ve své kategorii jediným podobným  exponátem na veletrhu a představila ho slovenská centrála Turancaru. Právě tento typ před pěti lety odstartoval úspěšnou dráhu autobusů ISUZU v Čechách i na Slovensku. O vylepšenou modifikaci je značný  zájem menších i větších dopravců, kteří provozují incomingovou výletní turistiku na krátkých a středně dlouhých trasách.

Pro mnoho výrobců v minulosti byl  AUTOTEC začátkem úspěšné cesty pro uvedení nových modelů na trh.  Absence mnoha známých značek na letošním veletrhu nic neubírá na prestižním postavení AUTOTECU. Těm,  kteří se zúčastnili, přinesl možnost představit novinky, o které určitě nebyla nouze, a posílit tím své postavení na trhu.

Více informací: www.turancar.cz
fotografie v rozlišení pro tisk
zašleme na vyžádání.

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Nové autobusy ISUZU

Nové autobusy ISUZU CITIMARK a New Turquoise

Nové autobusy ISUZU CITIMARK a New Turquoise

Nové autobusy ISUZU CITIMARK a New Turquoise

Nové autobusy ISUZU CITIMARK a New Turquoise

Nové autobusy ISUZU CITIMARK a New Turquoise

Nové autobusy ISUZU CITIMARK a New Turquoise

Nové autobusy ISUZU CITIMARK a New Turquoise


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 29.03.2024

Svátek má Taťána

Citát pro dnešní den

Není umění nikdy nespadnout, ale vždy se znovu zvednout.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz