Praha Tip - "dobré ráno s hruškou" vítáme Vás do nového dne. Dnes je středa 11. listopadu 2009

11.11.2009 07:50

Život je  složený z maličkostí,  z pohledu „zelené hrušky“ .......

Přemýšleli jste někdy o tom, jak nám život strašně utíká? Jak se nemáme čas ani  pořádně nadechnout a jak se stále za něčím ženeme. Proč to vlastně děláme?

Jsme na světě přece proto, abychom žili a radovali se. Radovat se však můžeme opravdu i z maličkostí, z maličkostí, které jsme pro samý spěch  přehlíželi. Chodíme po Praze s otevřenýma očima a teprve nyní vidíme, kolik je tady věcí, kterých jsme si nestačili ani všimnout. Malých nenápadných kaváren, klubu, galerií v zapadlých uličkách na Starém Městě, ale i na sídlištích.

Teprve když se zastavíme u plakátů, vidíme, co všechno se ve skutečnosti v Praze děje o čem se nehovoří ani v rádiu ani v televizi. Kdybychom to všechno chtěli poznat, museli bychom tady být možná tisíc let, ale proč si nevybrat opravdu z toho, co nás zajímá.

Možná, že právě vy jste objevili něco, co vás zaujalo, něco, co vás potěšilo. Máte také někdy ten pocit, že když prožijete něco úžasného, musíte se s tím někomu svěřit, pochlubit se? Je to asi přirozená vlastnost a možná právě tady na „hrušce“ je ten prostor, kde by stálo za to své pocity sdělit a svěřit se ostatním čtenářům. Nenechávejte si úžasné věci pro sebe, uděláte tím radost přinejmenším nám.

Hruška – Praha tip je živým prostředím, které potřebuje znát vaše názory, čím více nám píšete, tím jsou naše stránky zajímavější. Pište nám prosím o pražských maličkostech a společně vytvoříme pestrou mozaiku složenou ze střípků nápadů.

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 18.05.2024

Svátek má Nataša

Citát pro dnešní den

Stárnout začínáme, když rezignujeme na mládí.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz