Nové Letňany - bydlení, věčné téma všech generací. Náš TIP vaše "jasná realita"

07.02.2010 14:37

O byty v novém moderním bytovém komplexu Nové Letňany v Praze 9 – Letňanech je stále mimořádný zájem. Výstavba ještě nezačala a v prvním z bytových domů už je prodána téměř polovina bytů. Lokalita Nové Letňany s rozsáhlým centrálním parkem a dětským hřištěm se nachází blízko stanice metra a největšího obchodně-zábavního centra v České republice.

Nové Letňany - bydlení, věčné téma všech generací. Náš TIP vaše "jasná realita"

Obchodní centrum Letňany poskytuje dostatek prostoru k nákupům a zábavě. Obchodní zóna nabízí kromě multikina a restaurací také fitness, sportovní centrum, aquacentrum a zimní stadion. V Letňanech se nachází veškerá občanská vybavenost. Nově vzniká v blízkosti lokality i rozsáhlý mnohahektarový Lesopark Letňany.

Společnost CENTRAL GROUP v minulých dnech ukončila výběrové řízení na výstavbu prvního bytového domu v rámci projektu Nové Letňany. Generálním dodavatelem stavby se stala akciová společnost SEFIMOTA.

Bytový dům o deseti nadzemních podlažích a celkem 136 bytech, jehož výstavba se právě zahajuje, si vyžádá investici blížící se 165 milionů korun. Výstavba bude dokončena v srpnu 2011. Bytový dům v Nových Letňanech je již pátým projektem, kde CENTRAL GROUP s touto stavební firmou spolupracuje. „Při volbě generálního dodavatele jsme zohlednili nejen výši nabídkové ceny, ale také kvalitativní ukazatele, které jsme si měli možnost ověřit v rámci předchozí spolupráce.“ uvedl Aleš Novotný, výkonný ředitel CENTRAL GROUP.


CENTRAL GROUP nadále garantuje nejlepší ceny všech svých bytů, domů a parcel. Garance platí pro případ, že klient uzavře se společností CENTRAL GROUP smlouvu na nový byt, dům nebo parcelu a poté nalezne v nabídce CENTRAL GROUP či jiného developera srovnatelnou levnější nemovitost. V takovém případě bude cena bytu, domu nebo parcely snížena na úroveň této levnější nemovitosti nebo dojde k ukončení smlouvy, přičemž v tom případě klientovi budou vráceny veškeré uhrazené finanční prostředky i s úrokovým navýšením 5 % ročně.

Podrobné informace o společnosti CENTRAL GROUP      

 naleznete na www.central-group.cz

zdroj: TZ CENTRAL GROUP

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 19.04.2024

Svátek má Rostislav

Citát pro dnešní den

Zázrak není létat vzduchem nebo chodit po vodě, ale chodit po zemi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz