TEAK CENTRUM - největší prodejní expozice nábytku z exotického teakového dřeva v Praze

19.01.2010 19:00

Nové obchodní centrum s nábytkem z teakového dřeva bylo tento týden otevřeno v pražských Řepích. Zákazníci se mají opravdu na co těšit, nové Teak Centrum nabízí na ploše větší než 1 500 m² neuvěřitelně širokou škálu nábytku do interiéru i zahrady. V Řepích tak vzniklo největší prodejní místo s teakovým nábytkem v Praze.  

TEAK CENTRUM nabízí výrobky vytvořené z masivního teakového dřeva

 My jsme centrum navštívili ještě před jeho otevřením a byli jsme skutečně ohromeni rozmanitostí nabídky,  která předčila naše očekávání. Všudypřítomné dřevo převážně bez povrchové úpravy na sebe upozorňuje svojí jedinečnou, nezaměnitelnou vůní i originalitou ručního zpracování  Za největší přednost považujeme uspořádaní celé expozice nábytku, poprvé se podařilo soustředit celý sortiment zboží na jedno místo. Nechceme podrobně popisovat vše, co se v novém centru nachází, pouze upozornit na skutečnost, že vzniklo něco mimořádného, co si zaslouží vaši pozornost. 

V posledních letech stoupá zájem zákazníků o nábytek z teakového dřeva, převážně však pro použití v zahradách, u bazénů a na terasách, kam se skutečně mimořádně hodí pro svou masivnost a odolnost vůči povětrnostním vlivům.  Stále více lidí si však snaží vytvořit životní styl zcela odlišný od většinové uniformity současné společnosti a k takovému životnímu stylu bezpochyby patří styl bydlení.. Použitím teaku k zařízení interiéru má zákazník  možnost  vytvořit si svůj vlastní svět, příjemné prostředí, ve kterém chce bydlet a trávit svůj čas. Teakový interiérový nábytek je vhodný nejen k zařízení rodinných domků, ale i panelových bytů, záleží jen na fantazii každého z nás.

Teak Centrum nabízí výrobky vytvořené z masivního teakového dřeva,  ale také manga, doplňky z kokosového a bambusového dřeva. Sochy, umyvadla a fontány jsou z lávového kamene,  mramoru a polodrahokamu onyx. Všechno vzniká  rukama domorodců. Každý kus je originál  a má svoji historii. Lidé, kteří to vytvářejí, vkládají do výrobků svůj um, fantazii a  také kousek své duše. Myslíme si, že právě to nám v dnešní přetechnizované a hloupě uspěchané době schází.

Nezbývá nám  nic jiného než vás pozvat, pozvat do světa exotické, nám ne příliš známé Indonésie.  Udělejte si čas a navštivte malý ostrov vzdálené kultury,  věříme, že nádhera a kouzlo jedinečného teakového nábytku  vás zcela pohltí, tak jako pohltila nás. 


TEAK CENTRUM
Karlovarská 111 ( areál „ koberce K + K  )
Praha – Řepy
Prodejní doba:
po – pá  09.00 – 19.00
so -  ne  09.00 – 17.00

 


 

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Teak Centrum - nově otevřeno v Praze

Teak Centrum - nově otevřeno v Praze

Teak Centrum - nově otevřeno v Praze

Teak Centrum - nově otevřeno v Praze

Teak Centrum - nově otevřeno v Praze

Teak Centrum - nově otevřeno v Praze

Teak Centrum - nově otevřeno v Praze

Teak Centrum - nově otevřeno v Praze


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.03.2024

Svátek má Soňa

Citát pro dnešní den

Pravá síla vln je v jejich vytrvalosti.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz