Masáže – máte svého osobního maséra? Vyzkoušeli jste už klasickou, případně bioenergetickou masáž?

07.07.2009 23:33

Připadá vám ta otázka divná? Jistě máte svého kadeřníka, ke kterému pravidelně chodíte, většina dam i kosmetičku a pedikérku. Proč se tedy o své tělo staráme méně než o svůj vzhled?

Masáže – máte svého osobního maséra? Vyzkoušeli jste už klasickou, případně bioenergetickou masáž?

Věřte, že pokud se necítíte v pohodě, něco vás někde bolí, bude to na vašem vzhledu a výrazu znát i přes perfektní úpravu zevnějšku.

Běžná námitka „už mi přece jen není dvacet, je normální, že mne leckde bolí" jen zastírá fakt, že se prostě o své tělo málo staráme. Při sedavém zaměstnání nás bolívá za krkem a hlava, kdo pracuje fyzicky, cítí bolest tam, kde svaly nejvíce a mnohdy jednostranně namáhá. Samozřejmě, nejjednodušší je polknout prášek proti bolesti. A pokud bolest neustává, zamíříme k lékaři, kde podstoupíme všechna možná vyšetření včetně rentgenů a většinou stejně skončíme na rehabilitačním oddělení.

My jsme se rozhodli zkusit to jinak. Na základě doporučení jsme se objednali k jednomu ze známých pražských masérů a fyzioterapeutů. Pan Mgr. Jaroslav Němeček přijímá ostatně nové klienty převážně na doporučení těch stávajících, svoji klientelu má natolik rozsáhlou, že své služby ani nepotřebuje příliš inzerovat. My měli štěstí, možná vzhledem k letnímu období, kdy se Praha trochu vyprázdní. Příjemným překvapením ještě před samotnou masáží pro nás při objednávání byl zájem, který jsme ze strany maséra cítili a dostatek času pro popsání našich potíží.

Masér  Mgr. Jaroslav Němeček pracuje téměř v centru Prahy, na Floře, jedné z nejlépe dostupných pražských křižovatek, kam lze dojet tramvají i metrem a kde je možno i bez problému parkovat v Paláci Flora, termín návštěvy se většinou dá domluvit podle vašich časových možností. A samozřejmě, v neposlední řadě nás zajímala i cena, která nás příjemně překvapila.

Mgr. Němeček je jedním z těch masérů a fyzioterapeutů, kteří ve svém oboru pracují celý život. Za více než třicetiletou praxi nasbíral nepřeberné množství zkušeností, je jedním z těch erudovaných masérů, kteří poznají, zda mohou váš problém vyřešit či zda skutečně potřebujete lékařskou pomoc. Poskytne vám však nejen klasickou masáž, ale dokáže s hlubokou znalostí a přirozeným talentem používat i bioenergetické působení na akupresurní body a reflexní zóny, což je obzvláště vhodné zejména při bolestech krční páteře a hlavy, bederní a křížové oblasti, bolestech kloubů a dalších obtížích pohybového aparátu včetně poúrazových stavů a při různých projevech únavy. Bioenergetická harmonizace je účinnou součástí prevence vzniku zdravotních obtíží.

Masáže jsou vhodné jako pravidelná péče o organismus a věřte, že masáž uvolní nejen vaše tělo, ale dopřeje vám relaxaci, tolik potřebnou v dnešní době, posílí vaši imunitu, zkrátka budete se fyzicky i psychicky cítit dobře.

 A tak jdeme na masáž, po absolvování masáže vás budeme určitě informovat podrobněji v rubrice „ZDRAVÍ“

A jaké jsou vaše zkušenosti s masáží při bolestech, napište nám, rádi váš názor zveřejníme. Naše adresa: redakce@praha-tip.cz 

Autor: Iva Kočová

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 19.04.2024

Svátek má Rostislav

Citát pro dnešní den

Zázrak není létat vzduchem nebo chodit po vodě, ale chodit po zemi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz