Permanentní make-up pro jedinečnost vašeho vzhledu. Doporučuje „ STUDIO JOSEPHINA“ na Smíchově.

14.02.2010 15:48

Permanentní make-up znamená podtržení vašeho přirozeného vzhledu a krásy. Nejvhodnější doba začít přemýšlet o použití permanentního make-upu je právě nyní. Určitě ho mohu doporučit všem těm, co nechtějí příliš mnoho času strávit denním líčením a přesto chtějí stále vypadat in. Při náročnosti zaměstnání je permanentní make-up naprosto ideálním řešením.

Permanentní make-up: JOSEPHINA - centrum péče o tělo

Jedná se v podstatě o jednoduchý, nenáročný zásah moderní technikou, kdy se přírodní barvivo implantuje do míst, která  chceme zdůraznit, kontury rtů, očních víček nebo ke zdůraznění obočí. Aplikace má nejen praktický význam, ale hlavně dojde k docílení celkově mladistvého a svěžího vzhledu.  Možná to zní až neuvěřitelně, je to jako mávnutí kouzelnou hůlkou, během krátké doby se vám  trvale pozitivně upraví vaše podoba.

Make-up dokáže také korigovat  některé drobné vady při zachování přirozeného vzhledu, zvýraznit oční partie,  formovat tvar i barvu obočí. Večerní líčení zcela nenahradí, ovšem kombinací permanentního make-upu a klasického líčení dosáhnete překvapivého výsledku vašeho vzhledu při slavnostních příležitostech.

Před nastávajícím příchodem jara je skutečně nejvhodnější doba si nechat upravit partie vašeho obličeje.  Domluvte si s námi schůzku již nyní. Doporučuji vám konzultaci v našem studiu, kde společně vypracujeme návrh všech možných uprav k vaší spokojenosti. Permanentní make-up je vhodný pro mladé, ale hlavně pro ženy středního věku. Ráda vás přivítám ve studiu Josephina na pražském Smíchově.

Vaše Kateřina 

Pro krásu a zdraví jedeme desítkou!  

Kontakt: Ing.Kateřina Odnohová

JOSEPHINA - centrum péče o tělo
www.josephina.cz
Plzeňská 37
150 00 Praha 5
e-mail.: kaca59@volny.cz
mobil: 603 551 268

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 19.04.2024

Svátek má Rostislav

Citát pro dnešní den

Zázrak není létat vzduchem nebo chodit po vodě, ale chodit po zemi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz