Krása a zdraví - Dotek nebe na vlastní kůži...... náš Tip

13.01.2010 01:58

Bambucké máslo, olivový a kokosový olej –  přírodní pomocníci na ochranu pleti v zimním období.Na naši pleť působí v zimním období mnoho rizikových faktorů, a tak je velmi důležité se o ni v tomto ročním období důkladně starat.

Heaven4skin

Časté střídání vysokých a nízkých teplot způsobené přechodem z vytopených místností do venkovního mrazivého počasí, suchý vzduch, ostrý vítr a nedostatek čerstvého ovoce a zeleniny, to vše se velmi nepříznivě podepisuje na naší pokožce, především obličeje a rukou, které jsou těmto vlivům vystaveny nejvíce.

Mezi nepostradatelné přírodní pomocníky, kteří v zimě dokážou pokožku znamenitě ochránit, patří bambucké máslo. To pleť nejen skvěle vyživí, ale také hydratuje a regeneruje. Působí protizánětlivě, udržuje pokožku elastickou a chrání ji před nepříznivými vlivy prostředí včetně škodlivého UV záření. Pokožka je po aplikaci nádherně jemná a změkčená. To vše díky obsahu vysokého podílu nenasycených mastných kyselin, vitaminů A, D, E a F a rostlinných sterolů.

Dalšími výbornými přírodními prostředky pečujícími o pokožku jsou olivový a kokosový olej. Blahodárné omlazující účinky olivového oleje znali již starověcí Athéňané. Obsahuje nenasycené mastné kyseliny, vitaminy, především E a A, minerály a dále proteiny a steroly. Má antioxidační účinky, chrání před volnými radikály, dodává pokožce vlhkost a zjemňuje ji. Také kokosový olej obsahuje vysoké množství antioxidačních vitaminů A, C a E. Pleť hydratuje, chrání a zvláčňuje. Má antimikrobiální a antivirální účinek. Jeho složení je blízké tukům v pokožce, proto se snadno vstřebává. Včelí vosk pokožku změkčuje, je bohatý na přírodní antioxidant vitamin A a má protizánětlivé účinky. 

„Já sama dávám už řadu let přednost přírodním kosmetickým produktům. Mezi mé oblíbené patří například anglická značka Essential Care, kterou v České republice výhradně zastupujeme. Essential Care patří k evropským leaderům v rámci certifikované přírodní kosmetiky a nabízí jednu z nejširších řad přírodní certifikované tělové a pleťové kosmetiky vůbec. Mezi kosmetické bio novinky na našem trhu, které pomáhají chránit pokožku před nepříznivými vlivy zimního počasí, patří mezi jinými Bio výživný krém Ultra Rich Essential Care,“ uvedla Iveta Němcová, majitelka firmy Heaven4skin, dovozce značky Essential Care.
 
Bio výživný krém Ultra Rich je tvořen blahodárnou kombinací bambuckého másla ve spojení s včelím voskem, kokosovým a olivovým olejem. Jedinečně vyživuje a promašťuje suché partie obličeje a těla. Přidaný extrakt třezalky tečkované navíc působí protizánětlivě a léčivě. Krém proniká do nejhlubších vrstev pokožky, kde pleť hydratuje a obnovuje její ochrannou bariéru. Je vhodný zejména pro velmi suchou a citlivou pokožku.

Dalším přípravkem, který by v zimě neměl chybět v žádné kabelce či kapse, je Bio balzám na rty Lip Silk. Balzám díky obsahu včelího vosku, bambuckého másla a kokosového oleje rty výrazně hydratuje, hojí a chrání před popraskáním. Rty tak zanechává lesklé a vláčné. Oba produkty získaly ve Velké Británii již řadu ocenění.
Firma Essential Care patří k předním výrobcům tělové a pleťové bio kosmetiky nejen v Anglii, ale i v kontinentální Evropě. Kompletní sortiment obsahuje vše počínaje péčí o pleť, tělo a vlasy přes opalovací přípravky až po kosmetiku pro děti a maminky. Používané ingredience jsou výhradně přírodní a v takové koncentraci, aby bylo dosaženo optimálního účinku na pokožku a pleť. Žádný z

produktů této značky neobsahuje syntetické látky, a proto jsou vhodné i pro ty nejcitlivější pokožky trpící ekzémem, lupénkou, alergiemi a jinými kožními problémy.

 

Více na www.heaven4skin.cz.


Kontakt:
hubalkova@tristarpromotion.cz
Petra Hubálková
775208198
Heaven4skin

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 19.04.2024

Svátek má Rostislav

Citát pro dnešní den

Zázrak není létat vzduchem nebo chodit po vodě, ale chodit po zemi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz