Konec tlusťochů v Čechách – hubneme s hruškou

25.02.2009 17:50

Zhubnout vážně není tak složité, stačí se jenom rozhodnout a je to. My vám to rádi názorně ukážeme. Nevěříte? Tak hubněte s hruškou. Hruška má mnoho námětů, jak to zařídit, aby byl váš život příjemnější.

Konec tlusťochů v Čechách – hubneme s hruškou

Jídlo se nám stalo  koníčkem, jíme věci,  které nám chutnají a  čím více, tím lépe. Tělo se potom brání, nemá možnost  to spotřebovat  a  tak vše  vzorně  skladuje a skladuje a  sklady se pěkně nafukuji.  Vláčíme sebou zbytečně všechno, co  nepotřebujeme.  Funíme, potíme se,  jsme utahaní,  podráždění,   směšní  pro své  okolí.  Jsme zkrátka tlusťoši,  nikdo nám jinak  ani neřekne.   „Hele hroch už se valí“ (hezké ráno pane řediteli).  No moc pěkné, ale co s tím naděláme, když nám tak chutná.  Milosrdné jsou však kolonky ve formulářích seznamovacích inzerátů. Nemusíme tam psát  tlusťoch, ale postava plnoštíhlá  a když je to za hranící normálu, napíšeme postava plná.  Nemusíme mít   obavy ani  z  toho, že nás budou pomlouvat na našem pohřbu.  Určitě nikdo neřekne, celý život se přežíral, až to s ním praštilo, ale zemřel po dlouhé a těžké nemoci, vzpomínejme na něj s láskou.

Hruška  nemá v úmyslu  přemoudřele radit, ale přinášet  náměty a inspirace jak zdravě žít a užívat si života v pohodě a aktivně. Dobrá fyzická kondice přispívá k celkové životní spokojenosti, dobrá figura zvyšuje sebevědomí, to je přece jasné. Tak vás tedy vítáme na palubě lodi, která pluje za zdravím.

Vaše kamarádka,

Hruška zelená.

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Hubneme s hruškou


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 29.03.2024

Svátek má Taťána

Citát pro dnešní den

Není umění nikdy nespadnout, ale vždy se znovu zvednout.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz