Vydejte se s námi na Avon Pochod proti rakovině prsu. Pomůžete zachránit lidský život.

12.05.2010 15:23

Již podesáté se pražské ulice obléknou do růžové. Společnost Avon Cosmetics totiž vyhlašuje jubilejní 10. ročník AVON Pochodu proti rakovině prsu, jehož datum letos připadlo na 5. června.

PRAHA SE OPĚT VYDÁVÁ NA POCHOD PROTI RAKOVINĚ PRSU

Praha, 12. 5. 2010 – První červnová sobota bude ve znamení boje proti rakovině prsu. Česká republika se opět přidá k dalším 50 zemím na celém světě a ulicemi hlavního města projde Pochod proti rakovině prsu. Tento akt naděje se letos koná již podesáté! „Přidejte se k nám a zažijte neopakovatelnou atmosféru sounáležitosti a naděje. Důvodů je hned několik: protože rakovina prsu se může týkat kohokoliv z nás, ať už přímo nebo nepřímo. A také proto, že zakoupením jednoho trička, které je vstupenkou na Pochod, můžete pomoci zachránit jeden lidský život. Výtěžek z jednoho trička totiž pokryje náklady na příspěvek na vyšetření prsu jedné ženy,“ říká Magdaléna Drsová, manažerka reklamy a PR společnosti Avon Cosmetics. 
 
Program Pochodu začne ve 14 hodin na Hradčanském náměstí před Pražským hradem.  Návštěvníci budou mít mimo jiné možnost shlédnout výstavu fotografa Ondřeje Kavana,  s názvem „Praha s láskou“, autora fotografie, která se stala ústředním motivem pozvánky letošního Avon Pochodu. 

V 15 hodin Pochod odstartuje a přes Petřín, Most legií, Masarykovo a Rašínovo nábřeží se přesune do šest kilometrů vzdáleného cíle ve Žlutých lázních.  V cíli se návštěvníci mohou těšit na jedinečnou hudební lahůdku – se symfonickým orchestrem zde vystoupí zpěvačky Dara Rolins, Jana Kirschner, Monika Absolonová, vítěz česko-slovenské SuperStar Martin Chodúr a David Deyl, který složil a nahrál oficiální hymnu Avon Pochodu 2010. s názvem „Nic nevzdávej“. V písni zazní i jedna z ambasadorek kampaně Avon proti rakovině prsu, Aňa Geislerová.
Závěr večera bude patřit skupině Kryštof.

Vstupenkou na Pochod je tričko Zdravá prsa, které lze zakoupit za 300 Kč nejen u Avon Ladies a Avon Gentlemanů, ale i v e-shopu na www.zdravaprsa.cz a samozřejmě též na Startu Pochodu. Částka 300 Kč, tedy výtěžek z jednoho prodaného trička, znamená jeden poukaz na vyšetření prsu a tím možná jeden zachráněný lidský život.  

Do komunikace se poprvé zapojuje i sociální síť Facebook. Navštivte profil Avon Pochod 2010, projděte si virtuální trasu a pozvěte své přátele na Pochod. Pokud se podaří dosáhnout počtu 100 000 fanoušků, sponzoři Virtuálního pochodu za každého z nich zaplatí 1 Kč na sbírkové konto Avon proti rakovině prsu!  Sponzoři virtuálního Pochodu jsou Bonaqua, Frisco a žena.cz.

Do triček Zdravá prsa se obléknou nejen tisíce návštěvníků Pochodu, ale i rovná desítka ambasadorek, které podporují dobročinné aktivity Avonu. K Aně Geislerové, Daře Rolins, Monice Absolonové, Simoně Stašové, Táně Vilhelmové, Lence Termerové, Mahuleně Bočanové a Marthě Issové se letos přidají dvě nové tváře za TV Nova: moderátorka zpráv Lucie Borhyová a herečka Tereza Brodská.

 „TV Nova ráda podporuje společenské a charitativní projekty, které mají sílu upozorňovat, informovat a měnit. Na Pochod proti rakovině prsu vysílá své dvě výrazné ženské tváře reprezentující televizní obrazovku - Lucii Borhyovou za svět každodenních událostí a zpráv a Terezu Brodskou za svět televizního seriálu a filmu," říká ředitelka marketingu TV Nova Miloslava Nováková.

Vydejte se s námi na Avon Pochod proti rakovině prsu. Pomůžete zachránit lidský život.
Těšíme se na viděnou 5. června v Praze.

www.zdravaprsa.cz

 

 

Autor: TZ Avon

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

AVON Pochodu proti rakovině prsu

10. ročník AVON Pochodu proti rakovině prsu

10. ročník AVON Pochodu proti rakovině prsu

10. ročník AVON Pochodu proti rakovině prsu

10. ročník AVON Pochodu proti rakovině prsu


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 24.04.2024

Svátek má Jiří

Citát pro dnešní den

Nikdy nemůžete změnit minulost, můžete však vytvářet přítomnost.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz