Mezinárodní veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu – WORLD OF BEAUTY & SPA

10.09.2009 19:59

Výstaviště Praha Holešovice 18. – 19. 9. 2009. Poslední letní víkend se stává tradičně dějištěm veletrhů kosmetiky, kadeřnictví, wellness a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA. Letos se tu opět představí dvaceti tisícům návštěvníků přehlídka trendů a novinek chystaných vystavovateli na podzimní a předvánoční období letošního roku i inspirativní trendy na rok 2010.

Mezinárodní veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu – WORLD OF BEAUTY & SPA

Návštěvníci si na více než tří stovkách stánků budou vybírat produkty z více než čtyř set padesáti  zastoupených značek z oborů profesionální kosmetika a biokosmetika, přístroje pro péči o pleť a postavu, dekorativní kosmetika, péče o ruce a nehty, jejich modeláž a  zdobení, péče o nohy, péče o vlasy a styling, wellness, spa, zdravý životní styl i přímý prodej dekorativní kosmetiky a doplňků.

Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zaujímá pozici vedoucího veletrhu ve svém oboru. K jeho atraktivitě přispívá velkou měrou poutavý doprovodný program na několika úrovních – od čistě odborných workshopů a přednášek především věnovaných oblastem wellness, dermatologie, péče o pleť, formování postavy přes společensky atraktivní představení nadcházejících trendů předními vizážisty, kadeřníky i módními návrháři, nedílnou součástí programu jsou mistrovské soutěže.

K „highlights“ odborného programu bude patřit opět téma „wellness“. Kromě přednášky týkající se wellness a cestovního ruchu ve spolupráci s Ministerstvem pro místní rozvoj a řadou odborných organizací a asociací  budou v odborném salonku probíhat workshopy věnované aspektům aktivního prodeje ve wellness centrech, komunikaci se zákazníky, týmovému managementu. Zájemcům o rekvalifikaci a další vzdělávání i  např. zájemcům o wellness a spa služby budou určeny školící a předváděcí bloky s ukázkami rozličných typů masáží, wellness a spa procedur, programů na formování postavy či detoxikaci organizmu. Pro cílovou skupinu návštěvníků vyhledávajících stále více nové možnosti relaxace v příjemném prostředí bude na veletrhu připravena ve spolupráci se Svazem léčebných lázní  nabídka lázeňských programů i oddychových a relaxačních pobytů v dalších zařízeních poskytujících tyto služby.

K veletrhům kosmetiky nedílně patří prezentace nepřeberného množství  anti-aging programů a metod péče o pleť. Zájemci uvidí a často i na „vlastní kůži“ vyzkouší nejnovější trendy ve zpevňování kontur oličeje, vyhlazování vrásek, odstraňování nežádoucích skvrn a vad pleti formou masáží, peelingů, nanášení kosmetických prostředků, pleťových masek.

Tradiční „DERMOPARTY“ bude věnována náročnějším zásahům poskytovaným v kooperaci dermatologů a kosmetiček, jako jsou obličejové výplně, použití botoxu, plastická chirurgie.

Tentokrát budou do programu zařazena i témata související se zdravým životním stylem,  alternativními metodami prevence i ezoterikou.

Stále zvyšující zájem z řad vystavovatelů i návštěvníků je i o kosmetické bioprodukty.

Dalším stěžejním oborem vystavování je péče o nehty (modeláž, zdobení), péče o ruce a nohy. Na vystavovatelských stáncích s nabídkou několika desítek nejvýznamnějších evropských značek budou prezentovat  nejnovější trendy v modeláži i špičkové zdobení nehtů zruční designeři – vítězové řady českých mistrovských soutěží.

Obor péče o vlasy a účesová tvorba nabídne opět řadu divácky atraktivních show na stáncích i hlavním podiu veletrhu. Pod rukama známých českých i zahraničních kadeřníků vzniknou účesové kreace na plesovou sezónu stejně jako jednoduché účesy v „street“ stylu.

K významným soutěžím na veletrhu budou tentokrát patřit Česká mistrovská soutěž v make-upu, Česká a mezinárodní mistrovská soutěž v nail designu, kreativní soutěže ve zdobení nehtů na rukách i nohách, soutěž pedikérů „nejkrásnější nohy“,  pro výrobce a dovozce soutěž jejich novinek  za odborného vedení sdružení PROKOS pod názvem BEAUTY EXPO& PROKOS PRODUCTS AWARD.

Organizace veletrhů WORLD OF BEAUTY & SPA pořádaných dvakrát ročně (jaro a podzim) je nedílně spjata s úzkou spoluprací s celou sítí partnerů – sdružení a medií. Za všechny je možno jmenovat Unii kosmetiček, sdružení PROKOS, Českou asociaci wellness, Asociaci pracovníků v regeneraci, Asociaci aromaterapeutů ČR, Svaz léčebných lázní ČR, Českou podiatrickou společnost, z mediálních partnerů pak časopisy Linda, Kadeřnická a kosmetická praxe, Profinehty, StudioZone, Estetika, Meduňka, Beauty salon, Hair & Beauty, Hotel & spa, Sport & wellness, 40+  moje generace, vydavatelství Burda (Katka, Svět ženy), dále četné deníky, četné rozhlasové stanice, televizní kanály a řada internetových portálů pro ženy, krásu a zdravý životní styl.

Spolupráce se rozvinula i se zahraničními partnery, ať již formou prezentací našich předních odborníků při zahraničních veletrzích, nebo účastí českých reprezentantů – vítězů domácích soutěží v prestižních zahraničních  soutěžích, stejně tak formou vzájemné výměny propagace veletrhů pořádajících firem. Zde je možno m.j. jmenovat  časopisy a veletrhy Kosmetik International, vydavatelství RedSpa, veletrhy Vivaness a  Haare v Norimberku, Salon Jesien, Salon Wiosna, Beauty International, Interbeauty Bratislava, Beauty Eurasia a další.

Informace:http://www.beautyexpo.cz/index_cz.html

Zdroj:TZ WORLD OF BEAUTY

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 03.05.2024

Svátek má Alexej

Citát pro dnešní den

Nikdy nepodceňujte naslouchání. Je to jedna z nejdůležitějších dovedností, kterou se můžete naučit.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz