Cirkusová školka, streetdance, komiks, hip-hop nebo žonglování v Zahradě – princip aktivity

28.08.2009 13:26

Týden otevřených dveří v Zahradě se koná od 14. do 19. září. Během něj lze zdarma vyzkoušet všechny kurzy a dílny. Praha (Pressweb) – Kulturní centrum Zahrada na pražském Chodově otvírá v novém školním roce originální kurzy a dílny pro mladší i starší děti a rozšiřuje nabídku zajímavých aktivit.

Cirkusová školka, streetdance, komiks, hip-hop nebo žonglování v Zahradě – princip aktivity

Mladí lidé od 10 let si během nových kurzů budou moci natočit vlastní CD, vytvořit vlastní animovaný nebo hraný film, vyrobit samolepky podle svého designu, nakreslit komiks nebo se naučit žonglovat. Mladší děti do 10 let se můžou vyřádit během akční výtvarky, pokračovat v populární cirkusové školce Cirqueon nebo vyzkoušet všechny divadelní role a funkce v nově otevřené divadelní dílně.

V naší programové nabídce jsme se rozhodli jít cestou zajímavých aktivit, které rozvíjejí dětskou kreativitu, fantazii a dávají jim prostor pro seberealizaci. Troufám si říct, že podobnou nabídku kurzů a dílen pod jednou střechou jinde v Praze nenajdete. Kombinace dílen s tématy komiks, hip-hop, žonglování, film, kde si navíc ve většině případů děti odnesou výsledky své práce na CD nebo DVD je unikátní," říká programový ředitel Zahrady David Kašpar.

Kurzy navíc vedou zajímaví lektoři, kteří jsou předními představiteli daných oborů. Komiksový workshop vede Tomáš Hibi Matějíček, ředitel festivalu Komiksfest, streetartovou dílnu Jana Babincová, která dříve spolupracovala např. s Muzeem Kampa, hip-hop workshop společně vede raper Michal Slončík se zkušeností z vedení workshopů ve Velké Británii a Jan Kratochvíl, který má na kontě nominaci na cenu Anděl za desku Fonók svojí kapely DVA. Divadelní dílnu pro děti do 10 let vede Jakub Foll, známý jako mistr ČR ve slam poetry.

„Velmi příjemně nás překvapil zájem o cirkusovou školku Cirqueon, ale i další kurzy. Je vidět, že naše nabídka zaplňuje díru na trhu a přináší něco, co je pro děti opravdu atraktivní," říká koordinátorka kurzů Šárka Maršíková.

Pololetní zápisné na vzdělávací kurzy v Zahradě stojí 1500,– Kč a je možné uplatnit řadu slev pro sourozence, pro ty, kteří chodí na více kurzů nebo ty, kdo se stihnou zapsat do 19. září. Celkem je tak možné dosáhnout až 20% slevy.

Přihlášky a další informace naleznete na webu Zahrady www.kczahrada.cz.

Pro další informace, fotografie, akreditace a rozhovory kontaktujte, prosím, Jiřího Sulženka:

Telefon: +420 608 520 690, kancelář: 271 910 246, E-mail: jiri.sul­zenko@kczahra­da.cz

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 02.05.2024

Svátek má Zikmund

Citát pro dnešní den

Řekni mi to, já to zapomenu. Ukaž mi to, možná si to zapamatuji. Nech mě zkusit si to a já to pochopím.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz