100 dobrých tipů a nápadů v Praze – Jarní akce na „HRUŠCE“ - svěží reklama

28.02.2010 23:02

Rozhodli jsme se.  Najdeme 100 dobrých (co dobrých, těch nejlepších) tipů. 100 dobrých tipů a nápadů, kde dobře nakoupit, dobře se najíst, vychutnat si masáž, ale nechat si třeba i ostříhat pejska, opravit auto, zalepit pneumatiku, koupit manželce neočekávanou kytku.

Jarní akce na „HRUŠCE“ - svěží reklama

Budeme hledat skutečně to nejlepší. Budeme hledat, doporučovat, psát reference, fotografovat.  100 nejlepších tipů z různých oborů lidských činností z Prahy v krátké době najdete tady v reálném světě „zelené hrušky“  na portálu www. praha – tip.cz.

Mrzí nás, že už nemůžete být první ani druzí, vlastně ani třetí, ale čím dříve se přihlásíte, napíšete nám, tím dříve se dostanete na prestižní místo Tipů „zelené hrušky“ a celý svět  se dozví, že vy jste ti nejlepší, že třeba právě váš biftek je ten nejšťavnatější nebo že váš obchůdek je nejvoňavější z celé Prahy. Že prodáváte to, co nikdo jiný, že od vás ostříhaný pes už není jen pes, ale náramný krasavec.

Vážení, všimli jste si ? Je jaro, svěží a zelené, plné nadějí a dobrých nápadů. Protřete si oči, vytáhněte rolety svých obchodů a přivítejte s úsměvem první dnešní zákazníky......... 

„Zelená hruška“ je váš partner – kamarád v neobyčejném světě reklamy. S „hruškou“ jste vidět, protože plujete proti proudu všednosti.

Kam napsat, kam zavolat:
redakce Green Pear Tip
e – mail: redakce@praha-tip.cz
GSM: 774 812 178

 

 

   

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 29.03.2024

Svátek má Taťána

Citát pro dnešní den

Není umění nikdy nespadnout, ale vždy se znovu zvednout.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz