FIAT In-line Cross se koná již v sobotu 26. září a přináší velmi bohatý program pro celou rodinu

23.09.2009 15:22

Závod s prize money ve výši 17 000 Kč, vítěz kromě podílu z prize money získá FIAT 500 na víkend (nenáročná trať, tak aby se mohl zúčastnit opravdu každý) a digitální fotoaparát Canon PowerShot SX200 v hodnotě 10 000 Kč.

FIAT In-line Cross se koná již v sobotu 26. září a přináší velmi bohatý program pro celou rodinu

FIAT závod pro děti s autíčky na vysílačku, testovací jízdy vozů FIAT, biketrialová a flatlandová exhibice, koncert skupiny The Peripeties, promítání filmu Travise Pastrany, a v neposlední řadě i prezentace projektů realizovaných pro Pražany z fondů Evropské Unie – to vše jsou hlavní lákadla této netradiční a zajímavé akce.

V sobotu 26. září se uskuteční ve Freestyle Parku v Modřanech závod na in-line bruslích – FIAT In-line Cross. Akce se koná pod záštitou náměstkyně primátora hl. m. Prahy Markéty Reedové.  Přinášíme Vám řadu novinek spojených se samotným závodem, ale i s doprovodným programem. Mezi hlavní novinky patří partnerství s firmou FIAT a díky tomu i další motivace pro vítěze, který si kromě podstatného podílu z prize money ve výši 17 000 Kč vybojuje i zapůjčení vozu FIAT 500 na víkend. A aby to nebylo málo, získá i digitální fotoaparát PoweShot SX200. Pro nejmenší je připraven FIAT závod s autíčky na vysílačku. Nejšikovnější jezdec vyhrává auto FIAT na dálkové ovládání. O zábavu se postarají biketrialista Martin Šimůnek, BMX flatlandisté Patrik Raš a Dominik Nekolný a koncert kapely The Peripeties. Po celý den bude v provozu i půjčovna bruslí a škola in-line bruslení, jak pro dospělé, tak pro děti. Obojí ZDARMA. V rámci doprovodného programu budou představeny volnočasové a jiné projekty realizované s finanční podporou fondů EU na území hl. m. Prahy.

Samotný závod FIAT In-line Cross se jede vyřazovacím způsobem, stejně jako jiné crossové disciplíny. Nejprve závodníci absolvují kvalifikaci a podle času postupují do vyřazovacích bojů. Startují vždy čtyři závodníci a do dalšího kola postupují první dva. FIAT In-line cross je závod plný adrenalinu, napětí, vytrvalosti a taktiky, kde vítězí nejrychlejší bojovník.  Hlavní vyřazovací závod odstartuje v 16 hodin, kvalifikace odstartují ve 13 hodin a zápis závodníku je možný od 11 hodin. Do závodu FIAT In-line Cross se může přihlásit každý, a to na pořadatelských stránkách www.GSMA.cz nebo na místě v den konání akce v 11 hodin. Povinnou výbavou je helma, chrániče kolen, loktů a samozřejmě brusle.

Freestyle Park Modřany
www.freestylepark.cz

Freestyle Park Modřany (dále FPM) je jeden z největších sportovně volnočasových areálů v Praze, který se nachází na na ploše zhruba 30.000 metrů čtverečních. Jeho dominantou je 70 metrů dlouhá loď. Ta slouží nejen jako komfortní zázemí sportovního areálu, ale i jako stylová restaurace Port62. Na lodi jsou i konferenční prostory, půjčovna bruslí a koloběžek a v budoucnu i malý hudební klub. Součástí areálu je i zcela nová in-line dráha. V roce 2010 tu vznikne ojedinělý multifunkční freestyle BMX park, kde se bude konat mistrovství světa ve freestyle BMX.

FPM je vhodný pro pořádání rozmanitých sportovních a kulturních akcí. Kapacita celého areálu je až 8 tisíc návštěvníků. Pro rodiče s dětmi je připravena travnatá plocha s dětským hřištěm.

 Reference - 21.7.09  – Koncert Shaggy - 30.7.09  – Horsefeathers FMX Jam

Port62 – restaurant a café
www.port62.cz

Zážitková restaurace, která se nachází na 70 metrové lodi. Nabízí příjemné posezení nejenom ve zcela prosklené restauraci (90 míst), na horní palubě (80 míst), ale i na molu před lodí (80 míst). Kapitánem kuchyně je Radek Roubíček, cenami ověnčený kuchař a člen regionálního pražského týmu kuchařů a cukrářů České republiky. Restaurace nabízí parkování ZDARMA a zónu pro děti. Velkým lákadlem je propojení z areálem Freestyle Parku Modřany. Port62 je ideálním prostorem pro příjemné posezení, oslavy, party, firemní akce, svatby, tiskové konference apod.

A proč Port 62? Port jako přístav, oáza klidu a dobrého jídla. Číslovka 62 značí, že se nacházíme na 62. říčním kilometru.


Kontakt:
krystof@gsma.cz
Krystof Sabacky

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 06.05.2024

Svátek má Radoslav

Citát pro dnešní den

Cesta bez překážek obvykle nevede nikam.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz