Kavárna Vesmírna – zkrátka kuchyně, obývák, pracovna v jednom

29.03.2009 17:29

Cesta životem není vždy tak úplně jednoduchá, ale stále je nutné si uvědomovat jeho skutečnou hodnotu a vážit toho, co nám nabízí. Kavárna Vesmírna je pravděpodobně tím místem, kde mnohé pochopíme, a proto si dovolujeme vás sem pozvat.

Kavárna Vesmírna  –  zkrátka kuchyně, obývák, pracovna v jednom

Z našeho pohledu jde o originální, unikátní projekt s významem větším,  než si možná uvědomujeme. Jde o vytvoření šancí pro lidi,  kteří to zdaleka nemají v životě tak  snadné jako třeba my.  Myslíme si, že návštěva Vesmírny  nám  přinese  uspokojení nebo minimálně dobrý pocit z toho, že jsme také svojí  troškou přispěli k dobré věci.

O Vesmírně

Jedná se o kavárnu s pracovně -  tréninkovým  programem pro lidi s mentálním postižením, které chceme podpořit v začlenění do běžného života a především v uplatnění na otevřeném trhu práce.

Kavárnu Vesmírna  provozuje občanské sdružení  Máme otevřeno?, které od roku 1989 podporuje dětí, mládež a dospělé se speciálními potřebami (převážně mentálním postižením a autismem)  v procesu integrace do společnosti. Těmto lidem napomáhá rozvíjet se směrem  k maximální samostatnosti,  zprostředkovává  jim kontakt s lidmi bez postižení a osvětou působí na celou společnost tak, aby co nejvíce z nás „ mělo otevřeno".

Vesmírna – zkrátka kuchyně, obývák, pracovna v jednom

Poctivá zdravá strava, domácí prostředí, nekuřácká pohoda, vegetariánské speciality, oáza klidu v centru Prahy, nízké ceny, čajovna a dětský koutek, internet, knihovna a společenské hry, výstavy,  vernisáže, besedy.

Kontakt:Tak prosím šup k nám: http://www.vesmirna.cz/

Kavárna Vesmírna , Ve Smečkách 5, Praha 1, tel.: 222 212 363 Otevřeno: po – pá   10:00 – 21:00, sobota   13:00 – 20:00

To důležité o kavárně Vesmírna a o občanském sdružení Máme otevřeno? zjistíte snadno.  Stačí  kliknout a udělat tak  první krok pro podporu věci, která si opravdu podporu zaslouží.

 A k nám také: http://www.mameotevreno.cz/

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Kavárna Vesmírna


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 19.04.2024

Svátek má Rostislav

Citát pro dnešní den

Zázrak není létat vzduchem nebo chodit po vodě, ale chodit po zemi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz