Recepty - BÁNÁNOVÉ LÍVANCE

09.01.2010 06:00

Porce

25 ks

Příprava

10 minut příprava + smažení

Suroviny:

4 banány 130 g polohrubé mouky 100 ml mléka 2 vejce 1 KL prášku do pečiva moučkový cukr a šlehačka na dozdobení olej na smažení

Postup:

Do mixéru nalijeme mléko, přidáme vejce a na kousky nalámané banány. Rozmixujeme. Do mísy dáme mouku s práškem do pečiva. Přilijeme rozmixované banány a metlou rozmícháme. Na vymazané pánvi smaříme lívance. Po usmažení necháme trochu vychladnout, posypeme dle chuti moučkovým cukrem a dozdobíme šlehačkou nebo zakysanou smetanou.

Poznámka:

Cukr se nedává, sladí se podle chuti až na závěr.

Autor: Dooga

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 05.05.2024

Svátek má Klaudie

Citát pro dnešní den

Je snazší za své zásady bojovat, než se jimi řídit.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz