Recepty - Křupavá bagetka

25.11.2009 06:00

Suroviny:

bílá bagetka bazalka sušený česnek vegeta olivový olej máslo

Postup:

Bagetku nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme máslo (ne moc)a přisypeme nakrájenou bagetku. Za stálého "míchání" ji osmažíme dozlatova (na pánvi potom není už žádné máslo, je suchá). Ještě teplou ji nasypeme do misky, přidáme bazalku, trochu česneku, vegetu a zajápneme oliv. olejem. Promícháme. A je hotovo.

Poznámka:

Je dobrá na zeleninový salát, nebo i jen tak uzobávat :)

Autor: Montanka

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 29.04.2024

Svátek má Robert

Citát pro dnešní den

Lidé pro samé žití zapomínají žít.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz