Recepty - Rozcuchaní ptáčci

29.10.2009 06:00

Suroviny:

1/2 kg vepřová kýta 10dkg Anglická slanina 1 až 2 vejce uvařená na tvrdo 2 střední cibule 1 lžíci másla 5dkg tvrdý sýr sůl,pepř mouka,vejce strouhanka na obalení olej na smažení

Postup:

Plátky masa se osolí,opepří a naklepou.Na každý plátek se položí slanina,1/4 vajíčka a cibule na kolečka osmažená na másle.Plátky se svinou připevní párátky a obalí v trojobalu.Do strouhanky se před tím nastrouhá sýr.Takto připravené řízky se zvolna smaží.

Poznámka:

Můžou se taky dát ještě chvíli dojít do trouby.

Autor: Jaruna18

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 06.05.2024

Svátek má Radoslav

Citát pro dnešní den

Cesta bez překážek obvykle nevede nikam.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz