Recepty - Kuřecí chilli polévka s rýží

21.12.2009 06:00

Suroviny:

Na vývar:kuřecí kostry, kousek cibule, celý pepř Na dokončení polévky: mrkev, celer, petržel, hladká mouka, olej,špetka chilli, cibule, kuřecí játra (mohou být i vepřová), špetka pálivé papriky, sůl, pepř, rýže (uvařená), bylinky na dochucení, popřípadě bujon (Masox)

Postup:

Uvaříme kuřecí kostry s několika kuličkami pepře a kouskem cibule (v papiňáku zhruba 30 min). Maso obereme na talíř, vývar přecedíme přes sítko. V hrnci na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, na to přidáme na kostičky (1x1 cm) játra a opečeme. Přidáme 1 lžíci mouky, promícháme. Podlijeme vývarem, přidáme zeleninu, obrané maso, špetku papriky, chilli, sůl, pepř, masox, povaříme a několik minut před koncem přidáme uvařenou rýži. Dochutíme bylinkami.

Poznámka:

Pro ostřejší chuť je možné ještě zakápnout několika kapkami HEINZ Pimento chilli souce.

Autor: Iljusa

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 03.05.2024

Svátek má Alexej

Citát pro dnešní den

Nikdy nepodceňujte naslouchání. Je to jedna z nejdůležitějších dovedností, kterou se můžete naučit.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz