Recepty - Houbové řízky

13.12.2009 06:00

Suroviny:

Houby, vejce, hladká mouka, strouhanka, sůl, tuk na smažení

Postup:

Syrové houby nakrájíme na 1 cm plátky, menší stačí přepůlit. Osolíme a obalíme v hladké mouce, ve vejci rozšlehaném se solí, nakonec ve strouhance. Na mírném ohni smažíme dorůžova. Podáváme s bramborem a tatarkou.

Poznámka:

Obalování hub si usnadníme tím, že mouku i strouhanku si dáme do igelitových sáčků. Lehkým potřesením sáčku máme obaleno najednou i několik kusů. Takto obalujeme i květák.

Autor: Hella

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 06.05.2024

Svátek má Radoslav

Citát pro dnešní den

Cesta bez překážek obvykle nevede nikam.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz