Recepty - Fazolový guláš

16.12.2009 06:00

Suroviny:

6O dkg masa ( drůbeží nebo vepřové / 2 plechovky fazolí v rajské omáčce 3 až 4 papriky nakrájené na proužky l nožička dobré klobásy místo paprik možno l sklenice zavařeného leča . 3 cibule l sáček koření FIX-GULASCH olej, sul, pepř případně paprika .

Postup:

Nejprve rozkrájíme cibulku a osmažíme do růžova. Dále přidáme na malé kousky rozkrájené maso. Může být vepřové i drůbeží . Dávám raději vepřové .Osolíme opepříme a trochu posypeme moukou, ale opravdu jenom malinko zalijeme trochou vody a necháme podusit . Dále přidáme papriky nakrájené na proužky . Dávám zmražené z mrazničky papriky nebo lečo . Až je maso a papriky skoro měkké rozmícháme koření FIX GULASCH ve vodě a nalijeme na maso a papriky a dále vaříme . /pokud nemáme toto koření tak hned na začátku při dušení masa dáme trochu sladké papriky .Po pár minutách vsypeme 2 plechovky fazolek a to nejlépe v rajské šťávě a nebo v čili omáčce . Mezitím oloupeme dobrou klobásu a to záleží na nás zda l nebo 2 nožičky a nakrájíme na kolečka a na pánvičce trochu osmahneme a vsypeme do guláše. Podáme s chlebem.

Poznámka:

Vypadá to složitě , ale opravdu během 4O min máte guláš hotový a nebojte se udělat výše uvedené množství. Opravdu se sní . Je výborný.

Autor: bundada

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 06.05.2024

Svátek má Radoslav

Citát pro dnešní den

Cesta bez překážek obvykle nevede nikam.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz