Miss Agro 2009 za dveřmi, nejkrásnější holky v Suchdole. Super mačkanice 10 000 človíčků !

06.05.2009 18:45

Nic lepšího už vás letos nemůže potkat než 11. ročník Miss Agro, který se koná 13.5. 2009. K vidění budou nádherný holky, 100 zvířat, Monkey Business, Nightwork/Airfare. A to vše zadara. Pivko, klobásky a skvělá nálada

Miss Agro 2009 za dveřmi, nejkrásnější holky v Suchdole. Super mačkanice 10 000 človíčků !

Miss Agro je naprosto unikátní spontánní  záležitost, kterou již po jedenácté za velké pozornosti veřejnosti a mimořádné podpory významných partnerů a sponzorů připravují studenti ve spolupráci  s  Českou zemědělskou univerzitou. Živá odlehčená šou pod širým nebem má neopakovatelnou
atmosféru.

Šéf organizačního týmu Vojtěch Dvořák se netajil tím, že letošní ročník miss bude opět  o něco větší a pestřejší. Diváci se dočkají mimořádně kvalitní hudební produkce a skvělého servisu. Samotná volba královny krásy je příslibem nádherné podívané a již nyní máte možnost poslat svůj hlas některé ze třinácti  finalistek. Také my  jsme si pečlivě prohlédli profily dívek na webových stránkách www.missagro.cz . Můžeme jenom potvrdit, že letošní úroda našich zemědělců, alespoň v Suchdole, je skutečně mimořádná.

Generálním sponzorem letošního ročníku Miss Agro je společnost DSI CZ a.s..Silnou mediální  podporu zajišťují hlavní partneři Fajn radio, Radio Rockzone a seznamovací server Líbímseti.cz.

Chybět na této sešlosti by byla přinejmenším škoda, zvláště pak když vám držíme ta nejlepší místa, takže se neloučíme, protože se všichni uvidíme ve středu v Suchdole !!

A kdyby přece jenom něco, tak všechny informace najdete na:

http://www.missagro.cz 


 

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Miss Agro 2009


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 24.04.2024

Svátek má Jiří

Citát pro dnešní den

Nikdy nemůžete změnit minulost, můžete však vytvářet přítomnost.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz