Retro Music Hall - Arakain získává další zlatou desku "Restart", koncert 27. dubna 2010

21.04.2010 12:05

19.4.2010 – Za prodej posledního vydaného CD s názvem Restart získává skupina Arakain svoji další zlatou desku. Ta bude předána 27. dubna v pražském klubu Retro Music Hall, kde zároveň proběhne i koncert kapely. Koncert bude vyvrcholením a zakončením právě probíhajícího turné.

Arakain - 27. dubna v Retro Music Hall

Arakain se neustále snaží vyvíjet a  posouvat se dál. Důkazem toho je i fakt, že kapela už pracuje na materiálu pro další připravovanou řadovou desku, která by měla vyjít na jaře následujícího roku.

 „Podle toho, jaké mi kluci posílají demo nahrávky by to mohla být nejlepší deska za celých 28 let“, dodává zpěvák kapely Honza Toužimský. Ten se podílel i na mixu a masteringu oceněné desky Restart, nebo sestřihu a tvorbě videoklipu Paganini, rovněž k této desce.

Připomeňme, že zmíněný videoklip vznikl koncem loňského roku, a kromě kapely v něm účinkují například kytarista Honza Kirk Běhunek (Seven) nebo herečka Eva Jeníčková.


Arakain je momentálně na turné, které odstartovalo 12. března, na každoročně tradičním místě, v Polné u Jihlavy a zakončeno bude právě pražským koncertem, 27. dubna  v Retro Music Hall.

Turné čítá celkem 18 zastávek a v novém koncertním repertoáru se objevují skladby jak z CD Restart, jako například Paganini, Skrytá kamera, Postavy z obrazu, tak i písně, které se ještě nehrály jako třeba Prospektor nebo Tuším zradu.  

Vstupenky na pražský koncert, u jehož příležitosti Arakain převezme zlatou desku je možné zakoupit v předprodejních sítích TicketStream, TicketArt nebo Eventim.


Více informací:  
www.arakain.eu
www.touzimsky.com

Autor: Lenka Netušilová

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 19.04.2024

Svátek má Rostislav

Citát pro dnešní den

Zázrak není létat vzduchem nebo chodit po vodě, ale chodit po zemi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz