Pražská klubová noc 2

19.09.2009 09:14

Praha (Pressweb) – Pražskou klubovou noc zahájí 8. října křest vůbec prvního DVD skupiny Toxique „I Love My Sofa“, kteří tak svůj debut v podobě koncertního záznamu představí ještě před jeho oficiálním vydáním. Dalšími účinkujícími ojedinělého festivalu bude kapela Navigators, která spolu s Toxique roztančí pražský Lucerna Music Bar.

Pražská klubová noc 2

9. října bude Pražská klubová noc pokračovat dalšími 19 koncerty v pražských klubech, na nichž vystoupí např. Nightwork, Laura a její tygři, Niceland, Ivan Guttierez, Jana Lota a dalších skoro 40 seskupení.

Pražská klubová noc je hudební projekt na podporu Domova Sue Ryder, který se svou jedinečností snaží oslovit diváky mnoha žánrů, a především propojuje 2 odlišné světy – svět mladých lidí se světem seniorů. Už podruhé tak budou mít lidé možnost pomoci tím, že se půjdou v říjnu „jen" pobavit.

Tento jedinečný projekt pomůže pokrýt část z 4,2 miliónů korun, které dosud chybějí na zajištění péče o klienty Domova Sue Ryder do konce roku 2009.

Existence Domova jako nestátní neziskové organizace je totiž do značné míry závislá na velmi nejistých zdrojích (tj. na dotacích a grantech), protože příjmy za služby od klientů pokrývají pouze přibližně polovinu nákladů.

Přijďte si s námi letos opět užít mejdan, ze kterého budete odcházet při nejmenším s dobrým pocitem!

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 29.04.2024

Svátek má Robert

Citát pro dnešní den

Lidé pro samé žití zapomínají žít.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz