Mistři beatboxu Bauchklang se vrací znovu po dvou letech do Prahy

30.09.2009 23:40

Bauchklang se českému publiku znovu představí 3.10. 2009 v paláci Akropolis. Jejich strhující vystoupení, ve kterém se mísí prvky electra, dubu, trip hopu i drum and bassu, jim kromě příznivců po celém světě přineslo hned několik ocenění, mimo jiné dvě ceny Amadeus Awards (rakouské obdoby Grammy) a cenu Youngster of Arts Europe, kterou se pyšní například i operní diva Magdaléna Kožená. Art of human voice neboli umění lidského hlasu, které se ve spojení s Bauchklang velmi často používá

Mistři beatboxu Bauchklang se vrací znovu po dvou letech do Prahy

Od jejich posledního koncertu před dvěma lety stihli natočit živé album Live in Mumbai z indického turné a také nové studiové album Signs, které má vyjít v průběhu letošního podzimu. Nahrávání posledního alba pomalu vznikalo už od roku 2006. Zvukově zůstává věrné masivním basám, výraznému kopáku a krystalicky čistým syntetickým tónům.

Oproti předchozím albům se Bauchklang s mnohem větší pečlivostí věnují textům, které se stávají důležitou součástí jejich tvorby. Na připravovaném koncertě v paláci Akropolis uslyšíte jak starší hity jako „Rythm of time“, „Barking news“ nebo „Love“, ale i novinky z chystaného alba Signs. Po skončení koncertu bude program pokračovat na Malé scéně a Divadelním baru až do ranních hodin.

Kapacita paláce Akropolis je omezená, proto doporučujeme lístky zakoupit s předstihem. Do 28. září jsou vstupenky k dostání za speciální akční cenu 290Kč + poplatky.

Do Prahy přijedou Bauchklang v pětičlenné sestavě: Andreas Fränzl (Lead Vocals/Vocal Sounds), Gerald Huber (Human Beat Box/Vocal Sounds), Alex Böck (Vocal Bass), Bina (Mouth Percussion/ Human Beat Box/Vocal Sounds), Philipp Sageder (Backing Vocals/Vocal Sounds).

Discografie:
Don´t Ask Me (Single/ 2001)
Jamzero (2001)
Many People (2005)
Don´t Step (EP/ 2006)
Rhythm Of Time/ Barking News (EP/ 2006)

 

3.10.2009 Bauchlang (A), host Beatburger band (CZ)
Palác Akropolis, Kubelíkova 27
Start: 19.30

Vstupné: 350+poplatky, do 28. Září speciální cena 290kč+poplatky. Předprodej vstupenek v síti Ticketpro, Ticketstream a v kavárně paláce Akropolis (bez poplatků).
www.unitedislands.cz

Další informace o Bauchklang najdete zde:
http://www.bauchklang.de
http://www.myspace.com/bauchklang
Rythm of the time
http://www.youtube.com/watch?v=SzNxgolNrSk&feature=related

Koncert přináší United Islands of Prague a Palác Akropolis. Mediální partner Radio 1.
   

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.04.2024

Svátek má Vlastislav

Citát pro dnešní den

Když se jedna brána ke štěstí zavírá, druhá se otevírá. My však často dlouho zíráme na vchod, který se uzavřel, a ani si nevšimneme toho, který se pro nás otevřel.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz