Koncert v Praze - Nové CD Arakainu pokřtí v Praze Marta Jandová

20.04.2011 22:05

Frontwoman německé kapely Die Happy a zároveň úspěšná česká rocková zpěvačka Marta Jandová pokřtí nové CD Arakainu. Křest, který proběhne 28. dubna v Retro Music Hall v Praze, bude jedním z vrcholů velkého propagačního turné kapely. Arakain vyrazil na své turné k nové řadové desce Homo Sapiens..? už 4. března a zatím se setkává s nabitými sály a nadšenými reakcemi fanoušků.

Nové CD Arakainu pokřtí v Praze Marta Jandová

Plné sály a nadšené reference nového  CD, i tak by se dalo charakterizovat letošní jarní turné Arakainu. Hned první koncert turné, který se uskutečnil na zámku v Polné u Jihlavy si nenechalo ujít na 800 natěšených fanoušků. Nabitý pak byl i první moravský křest CD, který proběhl minulý měsíc v brněnském Semilassu. Úspěšný start  završil koncert v Prostějově, který byl již několik dní předem zcela vyprodán.

Obdobně dobře si vede i nové CD, které se hned první týden prodeje umístilo na 4. místě prodejní hitparády IFPI (Mezinárodní federace hudebního průmyslu), v níž jsou zahrnuti i zahrniční interpreti. Dokonce i  limitovaná edice CD, prodávaná přes eshop kapely je také rozebraná.

Nyní se fanoušci, kterým patří velký dík za jejich přízeň, mohou s nejbližšími koncerty těšit především na pražský křest CD, který začne už po 19. hodině, kdy proběhne autogramiáda kapely, následovat pak budou předkapely Ascendancy a Menhir.

Hostem koncertu bude zpěvačka Marta Jandová, která zároveň CD i pokřtí. „Na Martu se těšíme, známe se už léta, když jsme jezdívali do studia k Petru Jandovi na Propast, a v současnosti se s ní potkáváme na festivalech a nikdy si její vystoupení nenecháme ujít. Je skvělá rockerka, má šmrnc i hlas a dělá dobrou muziku s výbornými muzikanty. Je trochu škoda, že v Retru nemůžeme předvést vystoupení v plné parádě jako ve velkých sálech po republice, kde plně využíváme vlastního technického vybavení, aparatury, jevištní scény a světelných ramp s inteligentními světly,“ říká kytarista a zakládající člen kapely Jiří Urban.

„Retro Music Hall je již tradičním místem našich vystoupení v posledních letech, a proto raději oželíme techniku, abychom přijali místo, kam jsou lidi naučení chodit. A my doufáme, že jich bude, jako letos všude, plno a že si koncert společně užijeme,“ dodává závěrem Jirka Urban.

Pomyslnou pozvánkou na koncert a křest CD v pražském Retru může být i online chat na zpravodajském portálu TN.cz, kterého se v úterý 26. dubna od 20:00 zúčastní za kapelu zpěvák Honza Toužimský.


Křest CD Homo Sapiens..? – 28.4.2011 – Praha, Retro Music Hall (křtí Marta Jandová)
                      
Nejbližší koncerty turné:

23.4. Domažlice - Death Magnetic rock club
24.4. Olešná (Havlíčkův Brod) - KD 
28.4. Praha - Retro Music Hall
29.4. Klatovy  - KD Družba
30.4. Aš - Klubíčko
6.5. Vsetín - DK
7.5. Nové Zámky - AVP CLUB
8.5. Banská Bystrica – Klub 77
13.5. Jablonec nad Nisou - Eurocentrum
14.5. Krnov - Kofola music club
20.5. Šumperk - KD
21.5. Živanice - Kulturní areál 

Více informací :

Arakain:
www.arakain.eu
arakain.inshop.cz

Hosté:
www.ascendancy.cz   
www.rockmenhir.cz

Autor: Promotion & Web content

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.03.2024

Svátek má Soňa

Citát pro dnešní den

Pravá síla vln je v jejich vytrvalosti.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz