TAXI MOTO v Praze si na zimu opatřilo čtyři kola a střechu - NÁŠ TIP !

03.11.2010 13:19

O dvoustopá vozidla – „baby automobily“ - rozšířilo TAXI MOTO vozový park pro co nejvyšší komfort zákazníků v zimních měsících. Sesterské SMART TAXI tak od 1. 11. 2010 vozí po Praze a okolí příznivce levné, originální a k přírodě šetrnější varianty individuální veřejné dopravy.

SMART TAXI zahajuje své fungování

po dvoutýdenním testovacím provozu. Kromě profesionality a proklientského přístupu zachovává i ceník TAXI MOTO. Nástupní sazba činí 25 korun a jeden kilometr cesty bude zákazníky stát 17 Kč. Služby SMART TAXI si lze objednat na stejném telefonním čísle jako TAXI MOTO,  - které stále zůstává v provozu pro ty, kdo upřednostňují skútr -, tedy 725 322 322.

„Důvodem pro založení SMART TAXI je, že chceme zákazníkům umožnit přepravovat se s námi v zimních měsících s co největším pohodlím a při zachování většiny hlavních výhod TAXI MOTO. „Baby automobil“ se samozřejmě nevyhne dopravním zácpám jako skútr, ale i pro něj platí naše další devizy, tedy hlavně nízká cena, ekonomičnost a s tím těsně spojená nižší zátěž životního prostředí. Když chce jeden člověk někam jet taxíkem, je mnohem šetrnější k přírodě i k jeho kapse použít dvoumístné vozidlo – ať už skútr nebo „baby automobil“ -, které má výrazně nižší spotřebu PH než klasické automobily. Heslem SMART TAXI je proto „Be Smart. Be Single,“ říká Jakub Marek, provozovatel.


Kontakty: TAXI MOTO - SMART TAXI
Telefon: 725 322 322
Email:
info@taxi-moto.cz
www.taxi-moto.cz

 

Autor: TZ: TAXI MOTO

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 24.04.2024

Svátek má Jiří

Citát pro dnešní den

Nikdy nemůžete změnit minulost, můžete však vytvářet přítomnost.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz