Praha Tip - "dobré ráno s hruškou" vítáme Vás do nového dne. Dnes je středa 11. listopadu 2009

11.11.2009 07:50

Život je  složený z maličkostí,  z pohledu „zelené hrušky“ .......

Přemýšleli jste někdy o tom, jak nám život strašně utíká? Jak se nemáme čas ani  pořádně nadechnout a jak se stále za něčím ženeme. Proč to vlastně děláme?

Jsme na světě přece proto, abychom žili a radovali se. Radovat se však můžeme opravdu i z maličkostí, z maličkostí, které jsme pro samý spěch  přehlíželi. Chodíme po Praze s otevřenýma očima a teprve nyní vidíme, kolik je tady věcí, kterých jsme si nestačili ani všimnout. Malých nenápadných kaváren, klubu, galerií v zapadlých uličkách na Starém Městě, ale i na sídlištích.

Teprve když se zastavíme u plakátů, vidíme, co všechno se ve skutečnosti v Praze děje o čem se nehovoří ani v rádiu ani v televizi. Kdybychom to všechno chtěli poznat, museli bychom tady být možná tisíc let, ale proč si nevybrat opravdu z toho, co nás zajímá.

Možná, že právě vy jste objevili něco, co vás zaujalo, něco, co vás potěšilo. Máte také někdy ten pocit, že když prožijete něco úžasného, musíte se s tím někomu svěřit, pochlubit se? Je to asi přirozená vlastnost a možná právě tady na „hrušce“ je ten prostor, kde by stálo za to své pocity sdělit a svěřit se ostatním čtenářům. Nenechávejte si úžasné věci pro sebe, uděláte tím radost přinejmenším nám.

Hruška – Praha tip je živým prostředím, které potřebuje znát vaše názory, čím více nám píšete, tím jsou naše stránky zajímavější. Pište nám prosím o pražských maličkostech a společně vytvoříme pestrou mozaiku složenou ze střípků nápadů.

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 01.05.2024

Svátek má Svátek práce

Citát pro dnešní den

Život přináší jeden problém za druhým. Můžeme nad nimi bědovat nebo je můžeme řešit!

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz