Nové Letňany - bydlení, věčné téma všech generací. Náš TIP vaše "jasná realita"

07.02.2010 14:37

O byty v novém moderním bytovém komplexu Nové Letňany v Praze 9 – Letňanech je stále mimořádný zájem. Výstavba ještě nezačala a v prvním z bytových domů už je prodána téměř polovina bytů. Lokalita Nové Letňany s rozsáhlým centrálním parkem a dětským hřištěm se nachází blízko stanice metra a největšího obchodně-zábavního centra v České republice.

Nové Letňany - bydlení, věčné téma všech generací. Náš TIP vaše "jasná realita"

Obchodní centrum Letňany poskytuje dostatek prostoru k nákupům a zábavě. Obchodní zóna nabízí kromě multikina a restaurací také fitness, sportovní centrum, aquacentrum a zimní stadion. V Letňanech se nachází veškerá občanská vybavenost. Nově vzniká v blízkosti lokality i rozsáhlý mnohahektarový Lesopark Letňany.

Společnost CENTRAL GROUP v minulých dnech ukončila výběrové řízení na výstavbu prvního bytového domu v rámci projektu Nové Letňany. Generálním dodavatelem stavby se stala akciová společnost SEFIMOTA.

Bytový dům o deseti nadzemních podlažích a celkem 136 bytech, jehož výstavba se právě zahajuje, si vyžádá investici blížící se 165 milionů korun. Výstavba bude dokončena v srpnu 2011. Bytový dům v Nových Letňanech je již pátým projektem, kde CENTRAL GROUP s touto stavební firmou spolupracuje. „Při volbě generálního dodavatele jsme zohlednili nejen výši nabídkové ceny, ale také kvalitativní ukazatele, které jsme si měli možnost ověřit v rámci předchozí spolupráce.“ uvedl Aleš Novotný, výkonný ředitel CENTRAL GROUP.


CENTRAL GROUP nadále garantuje nejlepší ceny všech svých bytů, domů a parcel. Garance platí pro případ, že klient uzavře se společností CENTRAL GROUP smlouvu na nový byt, dům nebo parcelu a poté nalezne v nabídce CENTRAL GROUP či jiného developera srovnatelnou levnější nemovitost. V takovém případě bude cena bytu, domu nebo parcely snížena na úroveň této levnější nemovitosti nebo dojde k ukončení smlouvy, přičemž v tom případě klientovi budou vráceny veškeré uhrazené finanční prostředky i s úrokovým navýšením 5 % ročně.

Podrobné informace o společnosti CENTRAL GROUP      

 naleznete na www.central-group.cz

zdroj: TZ CENTRAL GROUP

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 20.04.2024

Svátek má Marcela

Citát pro dnešní den

Udělej co můžeš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz