TEAK CENTRUM - největší prodejní expozice nábytku z exotického teakového dřeva v Praze

19.01.2010 19:00

Nové obchodní centrum s nábytkem z teakového dřeva bylo tento týden otevřeno v pražských Řepích. Zákazníci se mají opravdu na co těšit, nové Teak Centrum nabízí na ploše větší než 1 500 m² neuvěřitelně širokou škálu nábytku do interiéru i zahrady. V Řepích tak vzniklo největší prodejní místo s teakovým nábytkem v Praze.  

TEAK CENTRUM nabízí výrobky vytvořené z masivního teakového dřeva

 My jsme centrum navštívili ještě před jeho otevřením a byli jsme skutečně ohromeni rozmanitostí nabídky,  která předčila naše očekávání. Všudypřítomné dřevo převážně bez povrchové úpravy na sebe upozorňuje svojí jedinečnou, nezaměnitelnou vůní i originalitou ručního zpracování  Za největší přednost považujeme uspořádaní celé expozice nábytku, poprvé se podařilo soustředit celý sortiment zboží na jedno místo. Nechceme podrobně popisovat vše, co se v novém centru nachází, pouze upozornit na skutečnost, že vzniklo něco mimořádného, co si zaslouží vaši pozornost. 

V posledních letech stoupá zájem zákazníků o nábytek z teakového dřeva, převážně však pro použití v zahradách, u bazénů a na terasách, kam se skutečně mimořádně hodí pro svou masivnost a odolnost vůči povětrnostním vlivům.  Stále více lidí si však snaží vytvořit životní styl zcela odlišný od většinové uniformity současné společnosti a k takovému životnímu stylu bezpochyby patří styl bydlení.. Použitím teaku k zařízení interiéru má zákazník  možnost  vytvořit si svůj vlastní svět, příjemné prostředí, ve kterém chce bydlet a trávit svůj čas. Teakový interiérový nábytek je vhodný nejen k zařízení rodinných domků, ale i panelových bytů, záleží jen na fantazii každého z nás.

Teak Centrum nabízí výrobky vytvořené z masivního teakového dřeva,  ale také manga, doplňky z kokosového a bambusového dřeva. Sochy, umyvadla a fontány jsou z lávového kamene,  mramoru a polodrahokamu onyx. Všechno vzniká  rukama domorodců. Každý kus je originál  a má svoji historii. Lidé, kteří to vytvářejí, vkládají do výrobků svůj um, fantazii a  také kousek své duše. Myslíme si, že právě to nám v dnešní přetechnizované a hloupě uspěchané době schází.

Nezbývá nám  nic jiného než vás pozvat, pozvat do světa exotické, nám ne příliš známé Indonésie.  Udělejte si čas a navštivte malý ostrov vzdálené kultury,  věříme, že nádhera a kouzlo jedinečného teakového nábytku  vás zcela pohltí, tak jako pohltila nás. 


TEAK CENTRUM
Karlovarská 111 ( areál „ koberce K + K  )
Praha – Řepy
Prodejní doba:
po – pá  09.00 – 19.00
so -  ne  09.00 – 17.00

 


 

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Teak Centrum - nově otevřeno v Praze

Teak Centrum - nově otevřeno v Praze

Teak Centrum - nově otevřeno v Praze

Teak Centrum - nově otevřeno v Praze

Teak Centrum - nově otevřeno v Praze

Teak Centrum - nově otevřeno v Praze

Teak Centrum - nově otevřeno v Praze

Teak Centrum - nově otevřeno v Praze


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 29.03.2024

Svátek má Taťána

Citát pro dnešní den

Není umění nikdy nespadnout, ale vždy se znovu zvednout.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz